Zelfbouw camper

Heeft u een zelfbouw camper?

Heeft u onlangs een zelfbouw camper gekocht of bent u zelf een camper aan het ombouwen? Let dan op het volgende: U kunt de zelfbouw camper verzekeren voor WA + Casco als deze geregistreerd staat bij de RDW (als kampeerauto) en is voorzien van een geldig keurings- of taxatierapport. Wilt u alleen WA dekking en/of u heeft geen taxatierapport dan ontvangen wij graag aankoopnota’s en foto’s.

  • De maatschappij ontvangt graag foto’s van de buiten en binnenkant van de camper alsmede van de gasaansluiting(en). U kunt meteen de camperverzekering aanvragen. U ontvangt dan direct na het invullen van het aanvraagformulier een bevestiging in uw mailbox. Er volgt dan een mailtje met het verzoek de foto’s naar ons toe te mailen. De aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en binnen enkele dagen ontvangt u de polis.

Premie Camper

Eventueel kan de maatschappij nog verzoeken om bij een zelfbouw camper een inspectie te laten uitvoeren. In het geval dat er een inspectie nodig is, krijgt u altijd bericht. De kosten van deze inspectie is voor rekening van de eigenaar.

  • In het inspectierapport moet vermeld staan dat de camper goed en zorgvuldig is omgebouwd
  • De gas- en elektriciteitsinstallatie moeten zijn goedgekeurd, dit is een voorwaarde voor de CamperVerzekering.

Details:
– Deze verplichting geldt niet voor campers omgebouwd door een FOCWA/BOVAG aangesloten bedrijf
– Deze verplichting geldt ook bij uitsluitend WA-dekking
– Geen voorlopige dekking mogelijk bij Casco of Beperkt Casco

de Camperverzekering Zelfbouw camper