Wintersport reisverzekering

Als je op wintersport gaat, welke reisverzekering is dan het beste? Wanneer is het verstandig om extra dekking voor geneeskundige kosten af te sluiten, of bagagedekking mee te verzekeren voor je skiuitrusting?

De reisverzekering van Unigarant is volgens de Consumentenbond, al een aantal jaren de beste reisverzekering. We denken zelfs dat  de reisverzekering van Unigarant ook in de komende jaren als beste reisverzekering uit de bus komt.

Wij willen je de beste wintersport reisverzekering aanbieden. Dat betekent dan je bij het afsluiten ook de module “gevaarlijke sporten” meeverzekert. Bereken hieronder de premie en sluit, indien gewenst, de verzekering meteen af.

Premie aflopende reisverzekering

Premie doorlopende reisverzekering

Wat is gedekt op de module wintersport:

– Ski’s en snowboarden en gehuurde wintersportartikelen

Je ontvangt een vergoeding voor beschadiging, verlies of diefstal van wintersportartikelen zoals ski’s en snowboards. Dit geldt ook wanneer je deze artikelen in het buitenland hebt gehuurd.

– Ongebruikte skipassen, skilessen en gehuurde skiuitrusting

Je krijgt een vergoeding voor de kosten van niet gebruikte skipassen, skilessen en gehuurde skiuitrusting, indien je hier door een gedekte gebeurtenis geen gebruik van kunt maken.

– Geneeskundige kosten, bagage en ongevallen

Je ontvangt een vergoeding voor eventuele geneeskundige kosten, bagageschade en ongevallen tijdens de wintersport als je deze extra dekkingen hebt meeverzekerd.

Welke reisverzekering past het beste bij jou? Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie, kies dan voor de doorlopende reisverzekering en vergeet natuurlijk niet de module wintersport aan te klikken.

de Camperverzekering Wintersport reisverzekering