Wintersport reisverzekering

Als je op wintersport gaat, welke reisverzekering is dan het beste? Wanneer is het verstandig om extra dekking voor geneeskundige kosten af te sluiten, of bagagedekking mee te verzekeren voor je skiuitrusting?

Kies de beste Wintersport Reisverzekering

De reisverzekering van Unigarant heeft zich al meerdere jaren bewezen als de topkeuze volgens de Consumentenbond. Deze erkenning getuigt van de consistent hoge kwaliteit en uitgebreide dekking die Unigarant biedt. Onze overtuiging in de kwaliteit van de reisverzekering is zo sterk dat we vol vertrouwen durven te voorspellen dat Unigarant ook in de komende jaren zijn positie als de beste reisverzekering zal behouden.

Specifiek voor wintersportliefhebbers streven we ernaar om de ultieme wintersport reisverzekering aan te bieden. Dit betekent dat bij het afsluiten van de verzekering ook de module “gevaarlijke sporten” moet zijn inbegrepen. Zo ben je optimaal beschermd tijdens je wintersportavonturen. Wil je de premie berekenen en de verzekering direct afsluiten? Gebruik de onderstaande tool en verzeker jezelf van een zorgeloze wintersportvakantie. Mocht je vragen hebben, staan we klaar om je te helpen.

Premie reisverzekering

Wat is gedekt op de module wintersport:

– Ski’s en snowboarden en gehuurde wintersportartikelen

Je ontvangt een vergoeding voor beschadiging, verlies of diefstal van wintersportartikelen zoals ski’s en snowboards. Dit geldt ook wanneer je deze artikelen in het buitenland hebt gehuurd.

– Ongebruikte skipassen, skilessen en gehuurde skiuitrusting

Je krijgt een vergoeding voor de kosten van niet gebruikte skipassen, skilessen en gehuurde skiuitrusting, indien je hier door een gedekte gebeurtenis geen gebruik van kunt maken.

– Geneeskundige kosten, bagage en ongevallen

Je ontvangt een vergoeding voor eventuele geneeskundige kosten, bagageschade en ongevallen tijdens de wintersport als je deze extra dekkingen hebt meeverzekerd.

Welke reisverzekering past het beste bij jou? Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie, kies dan voor de doorlopende reisverzekering en vergeet natuurlijk niet de module wintersport aan te klikken. Is wintersport of uberhaubt vakantie niet elk jaar aan de orde? Kies dan voor de voordelige kortlopende reisverzekering.

Tip: Sluit de reisverzekering en de camperverzekering samen bij Unigarant. In dat geval heb je te maken met één alarmcentrale die alles voor je regelt. En download de hulp op reis App

Lees ook: Tips op Reis | Camperstalling

de Camperverzekering Wintersport reisverzekering