Voordelig Bonusplan

Maak gebruik van ons unieke Bonusplan

Wat is het bonusplan?

Het Veenstra & de Jong Assurantiën Bonusplan biedt je de mogelijkheid om optimaal te profiteren van je schadevrije jaren, specifiek bij het verzekeren van je camper. Indien je beschikt over een actieve autoverzekering met schadevrije jaren, kun je extra treden toepassen bij je camperverzekering. Dit leidt direct tot aanzienlijke besparingen, waarbij je enkele tientjes per maand kunt uitsparen.

Hoe werkt het bonusplan?

Stel, je hebt bijvoorbeeld 8 schadevrije jaren opgebouwd. In dat geval kun je 8 (extra) treden toepassen bij je camperverzekeringsaanvraag. Het maximumaantal treden dat je kunt gebruiken, bedraagt 8. Dit resulteert in een directe korting van 80% op je camperverzekering dankzij je schadevrije jaren.

Bonusplan tweede voertuig

Met het “Bonusplan tweede voertuig” van Unigarant kun je niet alleen je auto, maar ook andere voertuigen zoals campers of motoren verzekeren met dezelfde no-claim korting als je eerste voertuig. Er zijn enkele belangrijke voorwaarden voor deze kortingsregeling:

 1. Het tweede voertuig moet op dezelfde naam staan als het eerste voertuig.
 2. Het tweede voertuig mag ook op naam van je partner staan, onder de voorwaarde dat:
  • je partner op hetzelfde adres woont en het leeftijdsverschil niet meer dan 15 jaar bedraagt.
 3. De schadevrije jaren van je eerste voertuig kunnen worden gebruikt voor maximaal één ander voertuig.
 4. De camper kan niet meer extra treden ontvangen dan het aantal schadevrije jaren van je eerste voertuig.

Als je in het jaar voorafgaand aan de aanvraag voor je camper, schade hebt geleden aan je eerste voertuig en aansprakelijk bent gesteld, dien je dit te melden aan de verzekeraar. De bonus/malus kan dan worden aangepast op je autoverzekering, wat van invloed kan zijn op het aantal treden dat je kunt toepassen bij het verzekeren van je camper. Dit is van toepassing op schadegevallen waarbij je schadevrije jaren hebt verloren.

Wanneer is het bonusplan niet mogelijk:

  • Als een van beide voertuigen zich in een malus situatie bevindt.
  • Als het andere voertuig eigendom is van een kind of een huisgenoot.
  • Als het eerste voertuig op het moment van aanvraag is geschorst. In dat geval kun je het tweede voertuig op de geschorste polis plaatsen.
  • Als een van beide voertuigen op naam staat van een bedrijf.

  Indien je niet weet hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd, kun je deze informatie opvragen bij je verzekeraar. Schadevrije jaren worden bijgehouden in het Roy Data-systeem.

  Het Bonusplan van Veenstra & de Jong Assurantiën biedt een efficiënte manier om te profiteren van je schadevrije jaren en aanzienlijk te besparen op je camperverzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te ondervinden hoe je het meeste uit je verzekering kunt halen.

Vergelijk je Camperverzekering

de Camperverzekering Voordelig Bonusplan