Voordelig Bonusplan

Maak gebruik van het unieke Bonusplan van Veenstra & de Jong

Wat is het bonusplan?

Heb je een actieve autoverzekering met schadevrije jaren? Dan mag je op de camperverzekering extra treden aanvragen. Dit kan je direct een besparing van enkele tientjes per maand bezorgen.

Hoe werkt het bonusplan?

Heb je bijvoorbeeld 8 schadevrije jaren dan mag je 8 (extra) treden invullen op de aanvraag camperverzekering. 8 treden is het maximale wat je in kunt vullen en dan heb je meteen 80% no-claim korting op je camperverzekering.

Bonusplan tweede voertuig

Met het “Bonusplan tweede voertuig”, kun je een tweede voertuig zoals een camper of een motor, verzekeren met extra korting. De camper of motor krijgt dan dezelfde no-claim korting als het eerste voertuig, meestal een auto of een motor. Er zijn een aantal voorwaarden voor deze kortingsregeling:

  • Het tweede voertuig staat op dezelfde tenaamstelling als het eerste voertuig;
  • Het tweede voertuig mag ook op naam van de partner staan, als:
    – de partner op hetzelfde adres woont en het leeftijdsverschil niet meer dan 15 jaar is;
  • De schadevrije jaren van het eerste voertuig kunnen voor maximaal één ander voertuig gebruikt worden.
  • De camper krijgt niet meer extra treden dan het aantal schadevrije jaren van het eerste voertuig.

Heb je, in het jaar voordat je de camperverzekering aanvraagt, schade gehad aan het eerste voertuig, dan moet je dat melden aan de verzekeraar. De bonus/malus kan dan moeten worden aangepast op de autoverzekering. Dit gegeven kan invloed hebben op het aantal treden die je krijgt op de camperverzekering. Het gaan dan alleen om schade met een voertuig waarbij je aansprakelijk bent en waardoor je schadevrije jaren verliest.

In de volgende gevallen is er geen bonusplan mogelijk:

  • Als een van beide voertuigen een malus situatie heeft;
  • Het andere voertuig in bezit is van een kind of huisgenoot;
  • Indien het 1e voertuig is geschorst op het moment van aanvragen. In dat geval kun je het 2e voertuig op de geschorste polis zetten;
  • Als één van de beide voertuigen op bedrijfsnaam verzekerd is.

Weet je niet hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd dan kun je deze bij je verzekeraar opvragen. Schadevrije jaren worden bijgehouden in het Roy data systeem.

de Camperverzekering Voordelig Bonusplan