Verzekeringskaart camper verzekering

Verzekeraars zijn verplicht voor elke afzonderlijke verzekering een verzekeringskaart op de betreffende website te zetten.

Waarom is een verzekeringskaart camper handig?

Een verzekeringskaart voor een camperverzekering biedt een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Het is een beknopte samenvatting van de polisvoorwaarden, die je in staat stelt snel en gemakkelijk te begrijpen wat wel en niet gedekt is onder de verzekering. Op de verzekeringskaart camper staan verschillende punten vermeld. Zo staat er bijvoorbeeld vermeld wat er gedekt is bij diefstal van de camper, schade door brand en natuurrampen, aansprakelijkheid voor schade aan derden en cascoschade aan de eigen camper.

Daarnaast staat er op de verzekeringskaart ook informatie over het eigen risico en de eventuele aanvullende dekkingen. Ook wordt vermeld welke documenten nodig zijn om de verzekering af te sluiten en welke informatie de verzekeringsnemer moet verstrekken.

Het is belangrijk om op te merken dat de verzekeringskaart slechts een samenvatting is en dat de volledige polisvoorwaarden bepalend zijn voor de dekking van de verzekering. Daarom is het altijd verstandig om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je een camperverzekering afsluit.

Informatie & Vergelijken

De verzekeringskaart heeft juridisch gezien niet dezelfde waarde als polisvoorwaarden. De kaart is dan ook uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud van de kaart geen rechten ontlenen. Het doel van de verzekeringskaart is dat je kunt beoordelen of dit voor jou de juiste camperverzekering is. Je kunt ook verzekeringskaarten van verschillende camperverzekeraars vergelijken voor een beter inzicht over dekking. Op de verzekeringskaart staat ook een linkje naar de actuele polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Download Verzekeringskaarten

Hieronder zie je een aantal verzekeringskaarten van verzekeraars van camperverzekeringen.
Heb je vragen over dekking, schade of het afsluiten van een camperverzekering dan kun je ons mailen, bellen of check eerst onze pagina waar de meest gestelde vragen op staan.

Camper verzekering Unigarant
Camperverzekering ASR – WA
ASR – WA + Casco Beperkt
ASR – WA + Casco allrisk
Camperverzekering Ansvar

de Camperverzekering Verzekeringskaart camper verzekering