Verzekeringskaart camper verzekering

Verzekeraars zijn wettelijk verplicht om voor elke individuele verzekering een verzekeringskaart op de betreffende website te plaatsen.

Waarom is een verzekeringskaart camper handig?

Een verzekeringskaart voor een camper verzekering biedt een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Het is een beknopte samenvatting van de polisvoorwaarden, waardoor je snel en gemakkelijk kunt begrijpen wat wel en niet gedekt is onder de verzekering. Op de verzekeringskaart van de camper staan verschillende punten vermeld. Zo wordt bijvoorbeeld aangegeven wat er gedekt is bij diefstal van de camper, schade door brand en natuurrampen, aansprakelijkheid voor schade aan derden en cascoschade aan de eigen camper.

Daarnaast bevat de verzekeringskaart informatie over het eigen risico en de mogelijke aanvullende dekkingen. Ook wordt vermeld welke documenten nodig zijn om de verzekering af te sluiten en welke informatie de verzekeringsnemer moet verstrekken.

Houd wel in het achterhoofd dat de verzekeringskaart slechts een samenvatting is en dat de volledige polisvoorwaarden bepalend zijn voor de dekking van de verzekering. Het is daarom altijd verstandig om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je een camperverzekering afsluit.

Informatie & Vergelijken

De verzekeringskaart heeft juridisch gezien niet dezelfde waarde als polisvoorwaarden. De kaart is dan ook uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud van de kaart geen rechten ontlenen. Het doel van de verzekeringskaart is dat je kunt beoordelen of dit voor jou de juiste camperverzekering is. Je kunt ook verzekeringskaarten van verschillende camperverzekeraars vergelijken voor een beter inzicht over dekking. Op de verzekeringskaart staat ook een linkje naar de actuele polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Download Verzekeringskaarten

Hieronder zie je een aantal verzekeringskaarten van verzekeraars van camperverzekeringen.
Heb je vragen over dekking, schade of het afsluiten van een kampeerautoverzekering dan kun je ons mailen, bellen of deze pagina met meest gestelde vragen even checken, wellicht staat je vraag daarbij.

Camper verzekering Unigarant
Camperverzekering ASR – WA
ASR – WA + Casco Beperkt
ASR – WA + Casco allrisk
Camperverzekering Ansvar

de Camperverzekering Verzekeringskaart camper verzekering