Bereken Premie Camperverzekering

Besparen op je premie:

Sluit je camperverzekering bij ons af en geniet van een voordeel dat je niet snel elders zult vinden: het Bonusprogramma camper. Indien je no-claim korting hebt opgebouwd met een autoverzekering dan kun je deze korting ook benutten voor de camper verzekering. Hierdoor profiteer je van een lagere premie.

Kies de gewenste dekking en eventuele aanvullende dekkingen. Vul de opgebouwde schadevrije jaren van je autoverzekering in onder “schadevrije jaren” en dien vervolgens de verzekeringsaanvraag in. Ons team staat voor je klaar; bel ons gerust bij vragen of onduidelijkheden op 0513-646494.

Meer besparen?

Als je kiest voor een (extra) vrijwillig hoger eigen risico, bespaar je geld op de premie van de camperverzekering.

Dit werkt als volgt: Standaard bedraagt het eigen risico € 150,- voor schade gedekt door beperkt en volledig casco. Voor ruitschade is dit bedrag bij de meeste reparateurs € 75,-. Je hebt de mogelijkheid om het standaard eigen risico te verhogen. Raadpleeg de specifieke bedragen in de voorwaarden camperverzekering.

Naast kosten voor een camperverzekering is het ook mogelijk om geld te besparen op de motorrijtuigenbelasting, lees meer over het kwarttarief motorrijtuigenbelasting.

Het is prettig om minder te betalen voor een camperverzekering, maar let er altijd op dat je een goede dekking kiest bij een verzekeraar met een positieve beoordeling op schadeafhandeling. Bij ons kun je erop vertrouwen dat wij uitsluitend verzekeringen aanbieden van gerenommeerde camperverzekeraars waar wij zelf goede ervaring mee hebben. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Je kunt zelf de premie voor de camperverzekering berekenen en als je hulp nodig hebt, bel je ons of kijk op meest gestelde vragen. Of op onze kennisbank camper. We zitten elke werkdag voor je klaar. Het camperteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag met de beste camperverzekering tegen de laagste prijs.

vinkjeTip: Denk ook aan de reisverzekering, zo heb je meteen alles goed geregeld.

… lees minder.
Lees meer…
de Camperverzekering Verzekering Camper Bereken Premie Camperverzekering