Bereken Premie Camperverzekering

Hoe bespaar je premie?

Als je bij ons de camperverzekering afsluit profiteer je van een voordeel wat je niet zo snel bij andere partijen zult aantreffen. Dit is het Bonusprogramma camper. Heb je no-claim korting opgebouwd met een autoverzekering dan kun je deze no claim korting ook gebruiken voor de camper verzekering. Daardoor heb je een lagere premie camperverzekering.

Kies de dekking en de eventuele aanvullende dekkingen. Vul bij “schadevrije jaren” de opgebouwde schadevrije jaren van je autoverzekering in. Vervolgens vraag je de verzekering aan. Wij staan voor je klaar, heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, bel: 0513-646494.

Meer besparen?

Kies je voor een (extra) vrijwillig hoger eigen risico dan bespaar je geld op de premie camperverzekering.

Dit werkt als volgt: Standaard betaal je € 150,-  eigen risico bij schade die gedekt is op beperkt en volledig casco. Voor ruitschade is dit bedrag bij de meeste reparateurs € 75,-. Je kunt het standaard bedrag van het eigen risico verhogen. Voor de specifieke bedragen raadpleeg de voorwaarden camperverzekering.

Naast kosten voor een camperverzekering is het ook mogelijk om geld te besparen op de motorrijtuigenbelasting, Lees meer over het kwarttarief motorrijtuigenbelasting.

Een goedkope premie is fijn maar een goede dekking en een snelle schade afhandeling is zeer belangrijk. Je kunt ervan op aan dat wij alleen verzekeringen aanbieden van gerenommeerde camperverzekeraars waar we zelf goede ervaring mee hebben. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Je kunt zelf de premie voor de camperverzekering berekenen en als je hulp nodig hebt, bel je ons of kijk op meest gestelde vragen. Of op onze kennisbank camper. We zitten elke werkdag voor je klaar. Het camperteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag met de beste camperverzekering tegen de laagste prijs.

vinkjeTip: Denk ook aan de reisverzekering, zo heb je meteen alles goed geregeld.

… lees minder.
Lees meer…
de Camperverzekering Verzekering Camper Bereken Premie Camperverzekering