Verzekering Camper

Deze voordelige camper verzekering kun je zelf samenstellen. Je kiest zelf de dekking die je wilt. Deze camperverzekering is voor zowel nieuwe als tweedehands campers de juiste keus. De verzekering is extra voordelig als je al no-claim korting hebt opgebouwd met je autoverzekering. Je krijgt dan ook meteen no-claim korting op deze camper verzekering. De no-claim korting van deze verzekering kan oplopen tot 80%.

Voordelen camper verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

  • 24 uur per dag beschikbare hulp van de ANWB Alarmcentrale
  • € 75,- korting op eigen risico en gratis halen en brengen van de camper bij reparatie door geselecteerde schadehersteller
  • Tot 80% no-claimkorting bij schadevrij rijden
  • Bij Volledig Casco dekking naast dagwaardedekking ook keuze uit 3 of 5 jaar aanschafwaarde dekking: Dit is vooral interessant voor tweedehands campers

Wat is dagwaarde of aanschafwaarde?

Als je kiest voor dagwaardedekking en de camper wordt zodanig beschadigd dat de camper totaal loss is dan wordt de dagwaarde van de camper uitgekeerd + 10% extra. Aanschafwaarde werkt hetzelfde. De eerste 3 jaar van de verzekering wordt de aanschafwaarde vergoedt. Na die 3 jaar wordt de dagwaarde + 10% vergoed. De dagwaarde wordt dan door een expert vastgesteld. Je kunt ook in plaats van 3 jaar kiezen voor 5 jaar lang aanschafwaarde dekking. Dit betekent dat je 5 jaar lang de garantie hebt dat je de aanschafkosten van de camper vergoed krijgt.

Bij het aanvragen voor de verzekering voor de camper kun je ook extra dekkingen meeverzekeren, zoals inventaris, accessoires,  inzittenden en rechtsbijstand.

 

Voorwaarden verzekering Camper Schadeformulier Camper

de Camperverzekering Verzekering Camper