Recreatiewoning verzekering

Voor zorgeloos genieten

Premie recreatiewoning

Je recreatiewoning is je tweede huis en de plek om even helemaal te ontspannen. Een chalet in de bergen, een zomerhuis aan zee of een bungalow op een camping, je wilt de opstal en inboedelverzekering goed geregeld hebben. Genieten van je vrije tijd en aan niets te hoeven denken, daar is de recreatiewoningverzekering voor.  Zorgeloos genieten van het recreatiehuis, daar gaat het om.

De vakantiewoning uitstekend verzekerd

Met de recreatiewoning verzekering van Unigarant is je recreatiehuis het hele jaar goed verzekerd. Je hebt zelf keus hoe je de recreatiewoning verzekert. Er zijn drie basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren dekking. De inboedel kun je gewoon meeverzekeren. Maar ook schade door brand, inbraak en storm is belangrijk. Als er schade is, kun je rekenen op deskundige hulp én een snelle afwikkeling.

Ook voor recreatiehuizen in de verhuur

Veel vakantiewoningen worden verhuurd. Met deze verzekering is dat prima geregeld. Er geldt bij verhuur een premietoeslag van 50%. Gewoon aangeven op het aanvraagformulier en verhuur van de recreatiewoning is gedekt.

Ook voor recreatiehuizen in de Benelux en Duitsland

Deze recreatie verzekering kun je aanvragen voor recreatiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor een vakantiewoning in Duitsland kan een extra toeslag gevraagd worden of beperkende voorwaarden gesteld worden.

De inboedel van uw recreatiewoning

Het is verstandig om naast de opstal ook de inboedel te verzekeren, tegen onder andere diefstal of schade. De inboedelverzekering heeft een ruime dekking, ook kleding en kleine huisdieren zijn meeverzekerd. Zo hoef je je niet af te vragen wat wel en niet is verzekerd. Compleet pakket dat is pas ontzorgen.

Wat is verzekerd?

dekking Beperkt Uitgebreid Alle gevaren
Brand  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Storm  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Inbraak  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Beschadiging  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Huur vervangend verblijf  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Ruitschade  recreatiehuis verzekeren
Bereken hieronder de premie, de recreatiewoning valt onder stacaravan.
de Camperverzekering Recreatiewoning verzekering