Recreatiehuisverzekering

premie camperverzekering

De recreatiehuisverzekering, zorgeloos genieten

Uw recreatiehuis is uw tweede huis en is de plek om even helemaal te ontspannen. Of u nu een chalet in de bergen heeft, een zomerhuis aan zee of een bungalow op een camping. Om het vakantiegevoel vast te houden en aan niets te hoeven denken is de recreatiehuisverzekering ontwikkeld. Zorgeloos genieten van uw recreatiehuis, daar gaat het om.

Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd

Met de Recreatiehuisverzekering kunt u uw recreatiehuis het hele jaar door goed verzekeren. U heeft zelf de keus hoe u uw recreatiehuis wilt verzekeren. U heeft namelijk de keuze uit drie basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren. Daarnaast kunt u ook uw inboedel mee verzekeren. Maar ook schade door brand, inbraak en storm. En als er iets misgaat, kunt u standaard rekenen op onze deskundige hulp én een snelle afhandeling van eventuele schade.

Ook voor recreatiehuizen in de verhuur

Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf geen gebruik van maakt. Ook recreatiehuizen die worden verhuurd kunnen worden verzekerd. Er geldt dan een premietoeslag van 50%.

Ook voor recreatiehuizen in de Benelux en Duitsland

De Recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor recreatiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw vakantiewoning in Duitsland kan een extra toeslag gevraagd worden of beperkende voorwaarden gesteld worden.

Ook voor de inboedel van uw recreatiehuis

Ook uw inboedel kunt u verzekeren, tegen onder andere diefstal of schade. De inboedelverzekering heeft een ruime dekking, ook uw kleding en kleine huisdieren zijn meeverzekerd.

Wat is verzekerd?

dekking Beperkt Uitgebreid Alle gevaren
Brand  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Storm  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Inbraak  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Beschadiging  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Huur vervangend verblijf  recreatiehuis verzekeren  recreatiehuis verzekeren
Ruitschade  recreatiehuis verzekeren
de Camperverzekering Recreatiehuisverzekering