Over ons

De Camper Verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

Ons assurantiekantoor is gevestigd in Heerenveen en in 2002 zijn we gestart met het leukste verzekeringskantoor van Friesland. In de beginjaren hadden we een erg breed aanbod, van hypotheken tot inkomensverzekeringen. In 2008 hebben we besloten om ons te specialiseren in schade verzekeringen die met vrije tijd te maken hebben. We hebben hiervoor gekozen omdat dit het beste bij ons past. Wij hebben veel plezier in ons werk. Daardoor hebben we nu een sterk kantoor met een fijne sfeer en tevreden klanten.

Wij vinden dat verzekeren leuk en attent mag zijn!

Onze manier van werken

We zijn zelf ook liefhebber van campers en we hebben vaak een leuk gesprek met de klant. Wij krijgen telefoontjes uit heel Nederland. Ons kantoor werkt alleen samen met verzekeraars die het belang van de klant voorop zetten. Daarbij letten we op snelheid, gemak en een lage premie. Een camper verzekering met de juiste dekking en prijs, dat is belangrijk. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen  met onze service en ons dienstenaanbod. Heb je tips of wil je ons helpen met het invullen van een review? Dat stellen we erg op prijs.

Veenstra & de Jong Assurantiën staat voor: 

Medewerkers recreatie:

  • Jeanet de Vries
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Heb je een verzekering bij ons? En wil je eens advies over andere verzekeringen? We kunnen je een goed aanbod doen waar bij je (extra) korting krijgt op je andere verzekeringen.

Maak een afspraak of doe de verzekeringscheck.

Ons privacy statement