Over ons

De Camper Verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

Welkom bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het gezelligste verzekeringskantoor van Friesland, gevestigd in Heerenveen. In 2002 zijn we gestart met ons assurantiekantoor, en sindsdien hebben we een passie ontwikkeld voor verzekeringen. In de beginjaren boden we een breed scala aan diensten aan, variërend van hypotheken tot inkomensverzekeringen. Maar in 2008 hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in schadeverzekeringen gerelateerd aan vrije tijd. Deze focus past namelijk het beste bij wie we zijn en waar we plezier aan beleven. Door onze toewijding hebben we nu een sterk kantoor met een warme sfeer en tevreden klanten.

Wij vinden dat verzekeren leuk en attent mag zijn!

Onze manier van werken

Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. Als liefhebbers van campers begrijpen we de behoeften van onze klanten maar al te goed. We hebben vaak gezellige gesprekken en niet alleen met mensen uit Heerenveen, maar met klanten uit heel Nederland. Ons kantoor werkt uitsluitend samen met verzekeraars die het belang van de klant vooropstellen. We letten daarbij op snelheid, gemak en een lage premie. Voor ons is het essentieel dat een camperverzekering de juiste dekking biedt tegen de juiste prijs. We zetten ons volledig in om onze klanten tevreden te stellen met onze service en ons uitgebreide dienstenaanbod. Heb je tips voor ons of wil je helpen door een review in te vullen, dan waarderen we dat zeer.

Veenstra & de Jong Assurantiën staat voor: 

Medewerkers recreatie:

  • Thymo de Vries
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Heb je al een verzekering bij ons lopen en ben je geïnteresseerd in advies over aanvullende verzekeringen? We kijken graag samen met jou wat er nodig is en doen je graag een voorstel waarbij je kunt profiteren van (extra) korting op verzekeringen.

Maak vrijblijvend een afspraak of doe de verzekeringscheck.

Ons privacy statement en cookies