Kampeerautoverzekering

De beste en voordeligste kampeerautoverzekering

Houdt u ook zo van kamperen? En wilt u zonder zorgen genieten van uw kampeerauto op vakantie en onderweg? Bereken de premie en als u wilt dan is de kampeerautoverzekering snel geregeld.

Het verzekeren van de kampeerauto kunt u online op deze website regelen. De kampeerautoverzekering die wij aanbieden heeft een hele goede dekking met daarbij uitstekende voorwaarden. Of u nu een klassieke- of een nieuwe kampeerauto heeft, wij bieden een kampeerautoverzekering op maat. Er zijn veel zaken standaard meeverzekerd zoals de inventaris voor een bedrag van 12.500,- De inventaris of inboedel is meeverzekerd als u kiest voor een WA + Casco dekking.

Inclusief hulpverlening Europa

Deze kampeerautoverzekering biedt 24 uur per dag hulpverlening van de ANWB in Nederland en Europa. U hoeft dus niet meteen uw vakantie af te breken als u pech heeft of door een ongeval. Alles wordt gewoon goed en snel geregeld zodat u meteen door kan gaan met genieten van uw kampeerauto. Ook spullen die u meeneemt op vakantie zoals fietsen en andere zaken kunt u meeverzekeren. Heeft u ook een motor of een autoverzekering bij Unigarant? Maak dan gebruik van het Bonusplan tweede voertuig. Bent u benieuwd naar de premie van deze camper verzekering? klik op onderstaande button.

Premie Camper

Handig:

Waarvoor ben ik verzekerd?
Polisvoorwaarden kampeerautoverzekering
Verzekeringskaart Camper

de Camperverzekering Kampeerautoverzekering