Kampeerautoverzekering

Ontdek de perfecte kampeerautoverzekering

Houdt u ook zo van kamperen? Bent u op zoek naar een zorgeloze vakantie en een onbezorgde reis met uw geliefde kampeerauto? Zoek niet verder! Bij ons kunt u eenvoudig de premie berekenen en binnen de kortste keren is uw kampeerautoverzekering geregeld.

Met onze kampeerautoverzekering bieden wij een uitstekende dekking met voorwaarden waar u op kunt vertrouwen. Of u nu een klassieke kampeerauto heeft of net een gloednieuwe heeft aangeschaft, wij hebben de perfecte kampeerautoverzekering op maat voor u. Deze polisvoorwaarden zijn zeer gunstig en bieden u de geruststelling die u verdient.

Wat maakt onze kampeerautoverzekering zo bijzonder? We hebben veel waardevolle extra’s standaard meeverzekerd, zoals een inventarisdekking tot wel €12.500,-. Hierdoor zijn uw persoonlijke bezittingen veilig en beschermd tijdens uw reizen. Kies voor een WA + Casco dekking en geniet van de volledige bescherming van deze kampeer autoverzekering.

Kampeerauto verzekeren inclusief hulpverlening Europa

Een ander voordeel van onze kampeerautoverzekering is de uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa. 24 uur per dag kunt u rekenen op de professionele ondersteuning van de ANWB. Of u nu pech heeft onderweg of betrokken raakt bij een ongeval, uw vakantie hoeft niet voortijdig te eindigen. Alles wordt snel en efficiënt afgehandeld, zodat u direct weer kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg.

Wilt u uw persoonlijke bezittingen meeverzekeren tijdens uw vakantie? Bij ons is het mogelijk! Daarnaast bieden we een exclusief Bonusplan voor uw tweede voertuig als u ook een auto- of motorverzekering bij Unigarant heeft.

Bent u benieuwd naar de premie van onze kampeerautoverzekering? Klik dan op de onderstaande button en ontdek hoe gemakkelijk en voordelig het is om uw kostbare kampeerauto te verzekeren. Wacht niet langer en begin vandaag nog met zorgeloos genieten van uw kampeerauto!

Premie Camper

Handig:

Dekking Kampeerauto
Polisvoorwaarden 
Verzekeringskaart Unigarant

de Camperverzekering Kampeerautoverzekering