Hymer Camperverzekering

Wie Hymer zegt denkt meteen aan een camper. Hymer is een specialist op campergebied. Hymer heeft nu zelfs camper waarmee je offroad kan, de Hymer Venture S. De Hymermobiel is de integrale camper versie waarbij het bestuurdersgedeelte en het woongedeelte uit één stuk bestaat. Daarnaast biedt Hymer ook mogelijkheden voor half integrale busjes en buscampers.

Hymer Camperverzekering

Een nieuwe camper is een kostbaar bezit. Bij een Hymer hoort de beste camperverzekering die alle schade dekt, mocht er onvoorzien iets gebeuren. Waarom je Hymer camper bij ons verzekeren? Deze camperverzekering heeft een laag eigen risico en je kunt kiezen voor een nieuwwaarderegeling of een aanschaf garantie van 3 of 5 jaar. Daarnaast kun je rekenen op extra service. Er wordt door de maatschappij een vervangende camper geregeld als je eigen camper niet verder kan rijden.

hymer camperverzekering

Snel en simpel af sluiten

camper verzekeren

Keuze uit 3 dekkingen

hymer camperverzekering

3 of 5 jaar aanschafwaarde

camper verzekeren

Snelle hulp bij schade

camper verzekeren

Tips voor lage premie

camper verzekeren

ANWB hulpverlening

camper verzekeren

Korting door Bonusplan

 

 

Uitbreidingen Hymer camperverzekering

Je kunt naast de basisdekking, inventaris, rechtsbijstand en inzittenden meeverzekeren.

 Zelf de camper verzekering afsluiten?

Bereken de premie. Daarna kun je op ieder gewenst moment de camperverzekering voor de Hymer zelf afsluiten. Je ontvangt meteen een bevestiging via de mail. In de meeste gevallen is je Hymer camper meteen verzekerd.

Premie Camper

Verzekeringskaart

de Camperverzekering Hymer Camperverzekering