Hymer Camperverzekering

Bij het horen van het merk Hymer denk je meteen aan campers. Hymer is een toonaangevende specialist op het gebied van campers. Ze staan bekend om hun hoogwaardige vakmanschap en innovatieve ontwerpen. En nu hebben ze zelfs een camper waarmee je offroad kunt gaan, de Hymer Venture S. Of je nu op avontuur wilt gaan in de ruige natuur of wilt genieten van een comfortabele reis, Hymer heeft een camper die aan al je behoeften voldoet.

Hymermobiel

Een van de populaire modellen van Hymer is de Hymermobiel, een integrale camper waarbij het bestuurdersgedeelte en het woongedeelte uit één geheel bestaan. Dit zorgt voor een naadloze en geïntegreerde reiservaring. Daarnaast biedt Hymer ook mogelijkheden voor half-integraal campers en buscampers, waardoor er voor elke reiziger een geschikte optie is.

Hymer Camperverzekering

Bij het bezitten van een nieuwe Hymer camper hoort ook de juiste camperverzekering om je kostbare bezit te beschermen. Bij ons kun je terecht voor de beste Hymer camperverzekering die alle mogelijke schade dekt, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Waarom zou je jouw Hymer camper bij ons verzekeren? Allereerst bieden we een verzekering met een laag eigen risico, zodat je in geval van schade niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast kun je kiezen voor een nieuwwaarderegeling of een aanschafwaardegarantie van 3 of 5 jaar. Dit betekent dat in geval van total loss of diefstal, je kunt rekenen op een vergoeding gebaseerd op de nieuwwaarde of de aanschafwaarde van je camper. Hiermee bieden we je gemoedsrust en financiële bescherming voor de komende jaren.

hymer camperverzekering

Snel en simpel af sluiten

camper verzekeren

Keuze uit 3 dekkingen

hymer camperverzekering

3  5 jaar aanschafwaarde

camper verzekeren

Snelle hulp bij schade

camper verzekeren

Tips voor lage premie

camper verzekeren

ANWB hulpverlening

camper verzekeren

Korting door Bonusplan

 

 

Uitbreidingen Hymer camperverzekering

Je kunt naast de basisdekking, inventaris, rechtsbijstand en inzittenden meeverzekeren.

 De camperverzekering is bij ons persoonlijk

Bij onze camperverzekering kun je ook rekenen op uitstekende schadeservice. Mocht je onverhoopt met pech langs de weg komen te staan en je eigen camper niet verder kunt rijden, dan wordt er een vervangende camper geregeld zodat je reis voortgezet kan worden zodat jouw vakantie niet in het gedrang komt door technische problemen.

Kies voor de beste camperverzekering voor je Hymer camper en geniet van zorgeloze avonturen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je camper goed te verzekeren.

Premie Camper

Verzekeringskaart

de Camperverzekering Hymer Camperverzekering