Hanomag camper

Hanomag camper

Fijn gevoel dat je zelf controle hebt over waar je naar toe gaat en hoe. Je hebt letterlijk het stuur in eigen handen bij een camper, waardoor je zelf kan bepalen waar je heen gaat en wanneer je weer terug naar huis gaat. Afgelopen jaren bleek hoe belangrijk we dat vinden. Vakantie vieren, waar én wanneer jij zelf wilt.

Een echte klassieke kampeerauto is de Hanomag camper. Een fraai rollend vakantiehuis. De Hanomag is een opvallende klassieke camper. De Hanomag staat garant voor een leuke vakantie. Zodra je met deze unieke camper een camping oprijdt kijken mensen op en reageren positief. Een kijkje door de ramen laat een volledige keuken zien, met een redelijke woonruimte. Een tiny huis op wielen zou je kunnen zeggen.

In de vroegere jaren benadrukte de dealer al de lange levensduur van de camper, de oldtimer Hanomag bewijst dit ten volle. Er rijden relatief nog veel Hanomag campers rond. Niet op de autosnelweg maar binnendoor pitoreske dorpjes. Wat je dan ook hoort bij Hanomag rijders is: ‘’Haast hebben wij niet, daar hebben wij geen tijd voor’’. Genieten daar gaat het om en dat begint meteen zodra je van de oprit wegrijdt.

Oldtimer Hanomag camper

Verzekeraars hebben voorkeur voor het verzekeren van nieuwe campers. Bij ons kun je ook terecht voor een oldtimer camper. Je krijgt bij ons dezelfde mogelijkheden om een klassieke camper te verzekeren. Ben jij in het bezit van een Hanomag kampeerauto? Vraag meteen een offerte voor je Hanomag aan. Wij maken graag een persoonlijk aanbod voor jou. Wij bieden je een complete camper verzekering aan die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, ook als het een oldtimer of een eigenbouw camper betreft.

Via deze website kun je gemakkelijk de premie berekenen van de camperverzekering of bel ons even, we vergelijken alle camperpremies, we maken graag een passende vrijblijvende voorstel voor jou.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Hanomag camper