Hanomag camper

Hanomag camper

Fijn gevoel dat je zelf controle hebt over waar je naar toe gaat en hoe. Je hebt letterlijk het stuur in eigen handen bij een camper, waardoor je zelf kan bepalen waar je heen gaat en wanneer je weer terug naar huis gaat. Afgelopen jaren bleek hoe belangrijk we dat vinden. Vakantie vieren, waar én wanneer jij zelf wilt.

Een echte klassieke kampeerauto is de Hanomag camper. Een fraaie rollende vakantiehuis. De Hanomag is een opvallende klassieke camper. De Hanomag staat garant voor een leuke vakantie. Zodra je met deze unieke camper een camping oprijdt zullen mensen gaan kijken en reageren. Een kijkje door de ramen laat een volledige keuken zien, met een redelijke woonruimte. Een tiny huis op wielen zou je kunnen zeggen.

In de vroegere jaren benadrukte de dealer al de lange levensduur van de camper, de oldtimer Hanomag bewijst dit ten volle. Je ziet best nog wel veel Hanomag campers rijden. Niet op de autosnelweg maar lekker door dorpjes op het gemak. Wat je vaak hoort is: ‘’Haast hebben wij niet, daar hebben wij geen tijd voor’’. Genieten daar gaat het om en dat begint meteen zodra je van de oprit wegrijdt.

Oldtimer Hanomag camper

Verzekeraars verzekeren in de regel het liefste nieuwe campers. Bij ons kun je ook terecht voor een oldtimer camper. Je krijgt bij ons dezelfde mogelijkheden om een klassieke camper te verzekeren. Ben jij in het bezit van een Hanomag kampeerauto of een soortgelijke camper? Vraag meteen een offerte aan. Wij maken graag een vrijblijvend aanbod. Wij bieden je een complete camper verzekering aan die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, ook als het een oldtimer of een eigenbouw camper betreft.

Via onze website kun je gemakkelijk de premie berekenen of de verzekering aanvragen. Toch liever een offerte? Vul dan het offerteformulier in op deze website, wij maken graag een passende offerte voor jou.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Hanomag camper