Goedkope Camperverzekering

Goedkope camperverzekering

Op avontuur gaan met je geliefde camper? Maar niet de hoofdprijs willen betalen. Ontdek hier de voordelen van onze betaalbare camperverzekeringen die een prima dekking hebben zonder extra kosten. Wij bieden je op maat gemaakte dekkingen tegen scherpe tarieven. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of net begint aan je camperavontuur, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt genieten van reizen met de camper en tegelijkertijd kunt besparen op je premie.

Premie van een verzekering:

Premie is de prijs die je betaald voor de dekking en bescherming die een verzekering biedt. Het is begrijpelijk dat de hoogte van de premie vaak een doorslaggevende factor is bij het afsluiten van een verzekering, vooral je online zelf een verzekering afsluit zonder advies. Uiteraard wil je een goede verzekering, maar tegelijkertijd wil je ook niet te veel betalen. Op deze website bieden we waardevolle tips en advies om de premie van jouw verzekering zo laag mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de benodigde dekking en bescherming.

Check onze handige tips die je kunnen helpen bij het vinden van een betaalbare verzekering die wel voldoet aan jouw specifieke behoeften. Van het vergelijken van verschillende verzekeringsmaatschappijen en polissen tot het begrijpen van de factoren die van invloed zijn op de premiehoogte, we bieden jou de informatie en inzichten die je nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken en de beste premie te vinden.

Ontdek hoe jij de goedkope camperverzekering aan kunt vragen:

Premie berekenen Camperverzekering

Niet alleen de laagste premie

Naast het streven naar een lage premie, hechten we ook veel waarde aan een goede dekking en een vlotte afwikkeling van schadeclaims door de verzekeraar. Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en daarom bieden we alleen verzekeringen aan waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen financieel beschermd zijn, maar ook geen stress hebben in geval van een schadegeval. We begrijpen dat de manier waarop een verzekeraar schade afwikkelt van groot belang is. Daarom selecteren we zorgvuldig verzekeraars die bekend staan om hun betrouwbaarheid, efficiënte claimprocessen en uitstekende klantenservice.

Hoewel we niet kunnen garanderen dat we altijd de absoluut laagste premie kunnen bieden, streven we wel naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We willen ervoor zorgen dat onze klanten de juiste dekking hebben voor hun specifieke behoeften, zonder onnodige kosten. Door verzekeringen aan te bieden waar we vertrouwen in hebben, streven we ernaar om een uitstekende balans te vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

We zijn er trots op dat we klanten tevreden kunnen stellen met onze verzekeringen en onze persoonlijke service.

Hoe claim je de goedkoopste camperverzekering?

Als je bij ons een camperverzekering afsluit profiteer je van een voordeel wat je niet zo snel bij andere partijen zult aantreffen. Dit is het Bonusprogramma. Heb je no claim korting opgebouwd met je autoverzekering dan kun je dezelfde no claim korting ook aanvragen op de camperverzekering. De besparing loopt op tot € 250,- per jaar.

Hoger eigen risico verlaagt kosten Camperverzekering

Doordat je vrijwillig een hoger eigen risico kiest, verlaag je de premie. Het eigen risico is € 150,- bij beperkt en volledig casco schade. Je kunt vrijwillig een extra eigen risico kiezen waardoor de premie lager wordt. Bij ruitschade is het eigen risico € 75,-. Indien je de schade laat repareren bij Omnia of Camperglass is het standaard eigen risico € 75,- en bij ruitreparatie is er geen eigen risico. Bij inboedelschade is het eigen risico € 25,-. Wil je er meer over weten, raadpleeg dan de Voorwaarden Camperverzekering.

Meer tips over het verlagen van je premie lees je in onze blog “camperverzekering met korting

Je berekent de premie voor de camperverzekering in een paar minuten. Kies de dekking en de eventuele aanvullende dekkingen. Vul bij “schadevrije jaren” de opgebouwde schadevrije jaren van je autoverzekering in. Je kunt daarna de verzekering aanvragen. Wij staan voor je klaar, heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, bel dan: 0513-646494.

 

Dekking CamperVerzekering

WA Basisdekking

 • Schade aan anderen
 • Hulpverlening
 • Bonusplan
 • Hoge No-Claim

 Premie WA

Beperkt Casco

 • Brand / Storm
 • Diefstal
 • Overstekend wild
 • Ruitschade

 Premie BC

Meest gekozen

Volledig Casco

 • Botsen / Slippen
 • Vandalisme
 • Gratis vervangende camper
 • Inclusief Pechhulp

 Premie VC

de Camperverzekering Goedkope Camperverzekering