Beste camperverzekering

Welke Camperverzekering is de beste?

De beste camperverzekering is de verzekering die het meest wordt gekozen. In 2021, 2022 én in 2023 is de camperverzekering van Unigarant het meeste aangevraagd via ons intermediair.

Bereken premie

Zekerheid van een camper

Plezier van voorbereiden kan alleen als je zeker weet dat de vakantie door gaat. Na enkele onzekere jaren door een vervelend virus, zijn er nog steeds uitdagingen, zoals de lange wachtrijen op vliegvelden.

Met een camper heb je geen last van dit soort vakantiestress en het is duidelijk dat steeds meer mensen er zo over denken, gezien de indrukwekkende verkoopcijfers van campers. Na een tijdelijke dip in het voorjaar van 2020, hebben de verkoopcijfers alleen maar recordhoogtes bereikt. In 2020 werden er maar liefst 2400 nieuwe campers verkocht, gevolgd door meer dan 2600 campers in 2021 en meer dan 3000 campers in 2022. Dit vertegenwoordigt absoluut recordverkopen. Daarnaast was er ook een bloeiende markt voor tweedehands campers.

Aantal campers

Er zijn nu meer dan 150.000 campers geregistreerd in Nederland. Voor ons betekent dit dat we veel camperliefhebbers mogen helpen met de beste camperverzekering. Ook nu in 2023, brengen we de meeste camperverzekeringen onder bij Unigarant. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: snelle schadeafwikkeling, een goede hulpverlening en een lage premie.

Waarom vind je deze het beste?

Bij Unigarant ervaren wij vooral de beste prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast hechten wij veel waarde aan snelheid. Aangezien wij voornamelijk klanten helpen via telefoon en internet, is het belangrijk dat je direct weet dat alles goed is geregeld. Het mooie van de camperverzekering van Unigarant is dat je na het afsluiten van de verzekering meteen de polis per e-mail ontvangt. Hierdoor heb je direct zekerheid dat alles goed is geregeld en gedekt.

Meer weten? Wij weten alles over camperverzekeringen, niet alleen over verzekeringen van Unigarant maar van de camperverzekering van ASR. Of voor de zware camper, de camperverzekering van Turien.

Last but not least: Als je jouw camper voor de eerste keer wilt verzekeren, begin je bij de meeste verzekeraars met een lage no-claim korting. Maar als je al enkele schadevrije jaren hebt opgebouwd met je auto, ontvang je bij ons direct extra no-claim korting.

Wat is mijn premie

de Camperverzekering FAQ Beste camperverzekering