Beste camperverzekering

Welke Camperverzekering is de beste?

De beste camperverzekering is de verzekering die het meest wordt gekozen. In 2021 en 2022 is de camperverzekering van Unigarant het meeste aangevraagd via ons intermediair.

Bereken premie

Zekerheid van een camper

Plezier van voorbereiden kan alleen als je zeker weet dat de vakantie door gaat. We hebben natuurlijk door corona een paar pittige jaren achter de rug. Maar nog steeds zijn er problemen zoals de lange wachtrijen op de vliegvelden.

Met een camper heb je geen last van dit soort vakantiestress. Dat veel mensen er zo over denken zie je terug in de verkoopcijfers van campers. Na eerst een dip in de verkoop in het voorjaar van  2020 zijn daarna alleen maar recordverkopen geweest. In 2020 zijn er 2400 nieuwe campers verkocht, in 2021 meer dan 2600 campers en in 2022 meer dan 3000 campers verkocht. Dit is een absoluut record. Naast nieuwe campers was er ook veel handel in 2e hands campers.

Aantal campers

Er zijn nu meer dan 150.000 campers geregistreerd in Nederland. Voor ons betekent dit dat we veel camperliefhebbers mogen helpen met de beste camperverzekering. Ook nu in 2023, brengen we de meeste camperverzekeringen onder bij Unigarant. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: snelle schadeafwikkeling, een goede hulpverlening en een lage premie.

Waarom vind je deze het beste?

Wij vinden vooral de prijs/kwaliteit verhouding het beste bij Unigarant. Verder is de snelheid erg belangrijk. Wij helpen voornamelijk klanten via telefoon en internet en je wilt meteen weten of alles goed is geregeld. Het fijne van de camperverzekering van Unigarant is dat je na afsluiten van de camper verzekering meteen de polis in de mail ontvangt. Je hebt dan direct zekerheid dat alles goed is geregeld en gedekt.

Meer weten? Wij weten alles over camperverzekeringen, niet alleen over verzekeringen van Unigarant maar van de camperverzekering van ASR. Of voor de zware camper, de camperverzekering van Ansvar.

Lest but not least: Als je voor het eerst je camper wilt verzekeren begin je bij de meeste verzekeraars met een lage no-claim korting. Heb jij al een aantal schadevrije jaren met je auto opgebouwd? Dan krijg je bij ons meteen extra no-claim korting.

Wat is mijn premie

de Camperverzekering FAQ Beste camperverzekering