Beste camperverzekering

Welke Camperverzekering is het beste?

De beste camperverzekering is de verzekering die het meest wordt gekozen. In 2020, is de camperverzekering van Unigarant het meeste via ons kantoor aangevraagd.

2020 is een vreemd jaar geweest. Tijdens het voorjaar waren consumenten vooral afwachtend en voorzichtig, in april en mei zijn er zo’n 40% minder campers verkocht. Daarna kwam de realisatie dat een camper een (misschien de enigste) mogelijkheid bood op vakantie en een zekere vrijheid. In het hele jaar 2020 zijn uiteindelijk een record aantal campers verkocht. Er zijn maar liefst 2400 nieuwe campers verkocht in 2020.

Onze eerste verwachting was dat mensen na de vakantieperiode in 2020 de camper weer zouden verkopen en de camperverzekering weer zouden opzeggen. Tot onze verbazing bleef dit uit. En maar goed ook, we weten allemaal dat deze crisis nog niet is afgelopen. Het gaat alweer de goede kant op maar of dit straks in de zomerperiode al weer helemaal goed is in heel Europa, dat weten we nu nog niet.

Het lijkt er nu op dat 2021 een topjaar wordt voor de camper. Er zijn nu maar liefst 140.000 campers geregistreerd in Nederland. Dit betekent voor ons kantoor dat we veel camperliefhebbers kunnen helpen met de beste camperverzekering. Op dit moment is dat, wat ons betreft, nog steeds de camperverzekering van Unigarant.

Waarom vind je deze het beste?

Wij vinden vooral de prijs/kwaliteit verhouding het beste bij Unigarant. Verder is de snelheid erg belangrijk. Wij helpen voornamelijk klanten via telefoon en internet en je wilt meteen weten of alles goed is geregeld. Het fijne van de camperverzekering van Unigarant is dat je na afsluiten van de camper verzekering meteen de polis in de mail ontvangt. Je hebt dan meteen de zekerheid dat alles goed is gedekt.

Meer weten? Wij kunnen je alles over camperverzekeringen vertellen, ook over verzekeringen van andere verzekeraars, bijvoorbeeld de camperverzekering van ASR.

Lest but not least: Als je voor het eerst je camper wilt verzekeren begin je bij de meeste verzekeraars met een lage no-claim korting. Heb jij al een aantal schadevrije jaren met je auto opgebouwd? Dan krijg je bij ons meteen extra no-claim korting.

Wat is mijn premie

Zelf doen? Bereken de premie, je kunt zelf de camperverzekering vergelijken. De beste camperverzekering voor een betaalbare premie!

de Camperverzekering FAQ Beste camperverzekering