Welke Camperverzekering is het beste?

De beste camperverzekering is de verzekering die het meest wordt gekozen. In 2021, is de camperverzekering van Unigarant het meeste via ons kantoor aangevraagd.

Zekerheid van een camper

Plannen van een vakantie is pas een succes als je zeker weet dat de vakantie door gaat. Naast het feit dat corona op zijn retour is, zijn er nog steeds onzekerheden, zoals, haal ik mijn vliegtuig door de lange wachtrijen op de vliegvelden. Met een camper heb je geen last van deze vakantiestress. Dat veel mensen er zo over denken zie je terug in de verkoopcijfers van campers. Na eerst een dip in de verkoop in april/mei 2020 is er overall in het gehele jaar 2020 een record aantal campers verkocht. In 2020 zijn er maar liefst 2400 nieuwe campers verkocht. 2021 deed daar nog een schepje overheen. In 2021 zijn er maar liefst meer dan 2600 campers verkocht. En dan hebben we het alleen over nieuwe campers. Ook op 2e hands campers was er een extreme run.

Aantal campers

Er zijn nu meer dan 150.000 campers geregistreerd in Nederland. Voor ons betekent dit dat we veel camperliefhebbers mogen helpen met de beste camperverzekering. Ook in 2022, brengen we de meeste camperverzekeringen onder bij Unigarant. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: snelle schadeafwikkeling, een goede hulpverlening en een extra lage premie.

Waarom vind je deze het beste?

Wij vinden vooral de prijs/kwaliteit verhouding het beste bij Unigarant. Verder is de snelheid erg belangrijk. Wij helpen voornamelijk klanten via telefoon en internet en je wilt meteen weten of alles goed is geregeld. Het fijne van de camperverzekering van Unigarant is dat je na afsluiten van de camper verzekering meteen de polis in de mail ontvangt. Je hebt dan direct zekerheid dat alles goed is geregeld en gedekt.

Meer weten? Wij vertellen je alles over camperverzekeringen, niet alleen over verzekeringen van Unigarant maar van de camperverzekering van ASR. Of voor de zwaardere campers, de camperverzekering van Ansvar.

Lest but not least: Als je voor het eerst je camper wilt verzekeren begin je bij de meeste verzekeraars met een lage no-claim korting. Heb jij al een aantal schadevrije jaren met je auto opgebouwd? Dan krijg je bij ons meteen extra no-claim korting.

Wat is mijn premie