Welke Camperverzekering is de beste?

De beste camperverzekering is de verzekering die het meest wordt gekozen. In 2021, 2022 én in 2023 is de camperverzekering van Unigarant het meeste aangevraagd via ons intermediair.

Bereken premie

Zekerheid van een camper

Het plezier van vakantievoorbereiding komt pas echt tot zijn recht als je zekerheid hebt dat de vakantie doorgaat. Na enkele onzekere jaren door een hinderlijk virus en aanhoudende uitdagingen zoals lange wachtrijen op vliegvelden, biedt reizen met een camper een stressvrij alternatief. Het groeiende aantal camperaars, weerspiegeld in indrukwekkende verkoopcijfers, getuigt hiervan. Ondanks een tijdelijke dip in het voorjaar van 2020, hebben de verkoopcijfers recordhoogtes bereikt: 2400 nieuwe campers in 2020, gevolgd door meer dan 3000 in 2021 en meer dan 2100 in 2022, in. De huidige 175.000 geregistreerde campers in Nederland laten zien dat de markt bloeit, inclusief een levendige tweedehandsmarkt. Samen met caravans zijn er nu meer dan 600.000 kampeervoertuigen.

Aantal campers

Met meer dan 175.000 geregistreerde campers in Nederland zijn er veel camperliefhebbers die wij mogen bijstaan bij het vinden van de beste camperverzekering. Ook in 2024 blijven wij de meerderheid van onze camperverzekeringen onderbrengen bij Unigarant. De factoren die hierbij een rol spelen zijn snelle schadeafwikkeling, uitstekende hulpverlening, en een aantrekkelijke premie.

Waarom is deze verzekering het beste?

Bij Unigarant waarderen wij vooral de optimale prijs/kwaliteitverhouding en leggen we een sterke nadruk op snelheid. Aangezien onze klantenservice voornamelijk via telefoon en internet verloopt, is het van groot belang dat klanten direct verzekerd zijn van een vlotte afhandeling. Wat de camperverzekering van Unigarant onderscheidt, is dat je na afsluiting van de verzekering meteen de polis per e-mail ontvangt. Hierdoor heb je onmiddellijke zekerheid dat alles correct is geregeld en gedekt.

Wij beschikken over uitgebreide kennis over camperverzekeringen, niet alleen die van Unigarant, maar van de camperverzekering van ASR. Of voor de zware camper, de camperverzekering van Turien.

Last but not least: Als je jouw camper voor de eerste keer wilt verzekeren, begin je bij de meeste verzekeraars met een lage no-claim korting. Echter, als je al enkele schadevrije jaren hebt opgebouwd met je auto, ontvang je bij ons direct extra no-claim korting.

Wat is mijn premie