Eendagskenteken

Soms is een rit naar een RDW keuringsstation onvermijdelijk, bijvoorbeeld als je een camper importeert uit het buitenland. In dat geval dien je een camper te laten keuren. Het RDW kijkt of de camper voldoet aan de eisen waaraan een voertuig in Nederland moet voldoen.

Als je zelf de camper naar het RDW keuringsstation wilt rijden maar de camper nog geen kenteken heeft, kan een eendagskenteken uitkomst bieden. Het eendagskenteken kun je alleen aanvragen wanneer je een keuringsafspraak bij de RDW maakt. Het tijdelijke kentekennummer vraag je aan bij de RDW.

Met een eendagskenteken mag je op de dag van de keuring van je woonplaats naar het RDW keuringsstation en terug rijden. Het kenteken is geldig voor één dag en is alleen geldig in Nederland.

Je kunt de camper met het aangevraagde eendagskenteken verzekeren voor die ene dag. Wij bieden deze gratis service alleen aan je de camper ook bij ons gaat verzekeren. Besluit je de camper bij een andere adviseur te verzekeren dan brengen we € 50,- in rekening voor administratiekosten.

De camper is WA verzekerd en de camperverzekering is alleen geldig op de dag van de keuring. Je kiest de kortst mogelijke route van je adres of garage naar de RDW keuring en terug. Via onderstaande button kun je gemakkelijk de verzekering voor je eendagskenteken aanvragen. Je mag ons natuurlijk ook bellen, we regelen het graag voor je.

Eendagsdekking aanvragen

Wanneer je de verzekering voor het eendagskenteken hebt aangevraagd krijg je van ons een bevestiging per mail. Nadat je camper is goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen een Nederlandse kenteken, Als het kenteken bekend is kun je de camperverzekering aanvragen.

de Camperverzekering Eendagskenteken