Eendagskenteken

Soms is een rit naar een RDW keuringsstation onvermijdelijk, bijvoorbeeld als je een camper importeert uit het buitenland. In dat geval dien je een camper te laten keuren. Het RDW kijkt of de camper voldoet aan de eisen waaraan een voertuig in Nederland moet voldoen.

Als je zelf de camper naar het RDW keuringsstation wilt rijden maar de camper nog geen kenteken heeft, kan een eendagskenteken uitkomst bieden. Dit eendagskenteken vraag je aan als je naar een keuring wilt rijden en je vraagt dit tijdelijke kenteken aan bij het RDW.

Met een eendagskenteken kun je op de dag van keuren van je woonplaats naar het RDW keuringsstation en terug rijden. Het kenteken is geldig voor één dag en is alleen geldig in Nederland.

Denk aan de verzekering voor die dag

Je kunt de camper met het aangevraagde eendagskenteken verzekeren voor dag van keuring. Bij ons kun je dit gratis regelen als je de camper bij ons verzekert. Verzeker je de camper niet bij ons dan brengen we € 50,- in rekening voor administratiekosten.

Wat dekt de eendagsverzekering?

De camper is WA verzekerd en de verzekering is alleen geldig op de dag van de keuring. Beperkt / Volledig Casco dekking is niet mogelijk bij de eendagsverzekering. Je kiest de kortst mogelijke route van je adres / garage naar de RDW keuring en terug. De verzekering regel je online of je belt ons even, we regelen het graag voor je.

Eendagsdekking aanvragen

Nadat je de verzekering voor het eendagskenteken hebt aangevraagd krijg je de dekkingsbevestiging per mail. Nadat je camper is goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen een Nederlandse kentekenbewijs, dan kun je definitief de camperverzekering aanvragen.

de Camperverzekering Eendagskenteken