Eendagskenteken

Als je een camper importeert uit het buitenland of je hebt zelf een camper gebouwd dan dien je naar het RDW te gaan voor een keuring. Het RDW kijkt of de camper voldoet aan de eisen waaraan een voertuig in Nederland moet voldoen.

Wanneer kan je een eendagsdekking aanvragen?

Als je zelf de camper naar het RDW keuringsstation wilt rijden maar de camper heeft nog geen geldig of Nederlands kenteken, kan een eendagskenteken uitkomst bieden. Dit eendagskenteken vraag je aan als je naar een keuring wilt rijden en je vraagt dit tijdelijke kenteken aan bij het RDW.

Met een eendagskenteken kun je op de dag van keuren van je woonplaats naar het RDW keuringsstation en terug rijden. Het kenteken is geldig voor één dag en is alleen geldig in Nederland.

Camper verzekeren voor 1 dag

Je kunt de camper met het aangevraagde eendagskenteken verzekeren voor die ene dag van keuring. Bij ons kun je dit gratis regelen als je de camper bij ons verzekert, je betaalt alleen € 11,- poliskosten. Verzeker je de camper niet bij ons dan brengen we naast de poliskosten € 50,- in rekening voor administratiekosten. Het is dus het beste dat je de eendagsdekking aanvraagt bij de verzekeraar waar je ook de camper gaat verzekeren.

Wat dekt de eendagsverzekering?

De camper is WA verzekerd en de verzekering is alleen geldig op de dag van de keuring. Beperkt / Volledig Casco dekking is niet mogelijk bij de eendagsverzekering. Je kiest de kortst mogelijke route van je adres / garage naar de RDW keuring en terug. De verzekering regel je online of je belt ons even, we regelen het graag voor je.

Eendagsdekking aanvragen

Nadat je de verzekering voor het eendagskenteken hebt aangevraagd krijg je de dekkingsbevestiging per mail. Nadat je camper is goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen een Nederlandse kentekenbewijs, dan kun je definitief de camperverzekering aanvragen.

de Camperverzekering Eendagskenteken