Caravanverzekering

De beste caravanverzekering voor jouw caravan

Bereken nu je premie

Met trots bieden wij je de vernieuwde caravanverzekering aan. Deze verzekering voldoet aan de eisen die je stelt aan een goede verzekering van je caravan. De vernieuwde caravanverzekering is op maat samen te stellen waarbij vrijheid voor op staat. Je bepaalt zelf hoeveel eigen risico je wilt dragen, ook geen eigen risico behoort tot de mogelijkheden. Standaard is al heel veel meeverzekerd. Dit vinden wij vanzelfsprekend. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je betaalt alleen premie voor de dekkingen die je echt nodig acht. Het berekenen van de premie en het afsluiten van deze verzekering is in een paar tellen geregeld. Wil je meer weten, klik dan op onderstaande voorwaarden.

Dekking:

In de basisdekking zijn nieuwe en tweedehands caravans onder andere verzekerd voor:

  • verkeersschade
  • brand
  • vandalisme
  • inbraak
  • diefstal
Nieuwe caravans hebben standaard 5 jaar nieuwwaardegarantie, tweedehands caravans krijgen 3 jaar aanschafwaardegarantie.

Je kunt verschillende typen caravans bij ons verzekeren. Zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast is ook de voortent meeverzekerd.

Voorwaarden caravanverzekering

Bereken nu je premie

Voordelen en mogelijkheden caravanverzekering

Waardegarantie

Bij het invullen van de aanvraag voor de caravanzekering kies je zelf voor een periode van 1, 3 of 5 jaar waardegarantie. Tijdens deze periode blijft de verzekerde waarde van de caravan gelijk. Daarna passen wij de verzekerde waarde én de premie automatisch aan. Je betaalt dus nooit teveel premie!

Particulier verhuur

Als je dat wilt, kun je verhuur particulier meeverzekeren. Het gaat dan om verhuur voor recreatief gebruik. Bedrijfsmatige verhuur is uitgesloten. Je bent met deze uitbreiding verzekerd voor dezelfde dekkingen die je zelf hebt gekozen voor de caravan.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Voor een kleine toeslag kun je ook de inboedel, luifel, voortent, accessoires ( bijvoorbeeld  caravanmover, antenne, fietsenrek, satellietschotels, gasflessen en zonnecollectoren) mee verzekeren. Deze uitbreidingen hebben de zelfde dekking als waarvoor je de caravan verzekerd.

Lage premie en laag eigen risico

Naast het feit dat onze caravanverzekering één van de goedkoopste caravanverzekering van Nederland is, heb je ook een heel laag eigen risico. Is er schade dan hoef je zelf niet veel of helemaal niets te betalen. Je heeft standaard een eigen risico van €150,- per gebeurtenis. Je kunt er voor kiezen om het eigen risico op € 0,- te zetten. Daarnaast werkt onze maatschappij samen met Omnia. Dit is het samenwerkingsverband van caravanherstelbedrijven die uitgebreide garantie geven op reparaties. De voordelen, als je de schade laat repareren bij een Omnia-herstelbedrijf zijn:

  • Vermindering van het eigen risico bij reparatie; je bespaart hiermee tot € 150,-;
  • Haal- en brengservice;
  • Gratis montage van een hagelbestendig dak, bij dakvervanging na hagelschade;
  • Veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoudsbeurt;
  • Omnia zit in heel Nederland, dus altijd een Omnia-herstelbedrijf in jouw buurt.

Anderen bekeken ook: