Caravana

Vandaag is de Caravana weer begonnen!!
Van 23 t/m 28 januari 2020 is het weer zover. In de WTC Expo Leeuwarden wordt de 60ste editie Caravana georganiseerd. Dé aftrap van het kampeerseizoen. Tijdens Caravana kom je helemaal in de vakantiestemming en kan je ontzettend veel inspiratie opdoen. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een topvakantie.

Caravana pakt zoals elk jaar weer uit met de laatste caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit geheel Europa en de nieuwste technieken en trends. Tijdens deze dag kun je alle mogelijkheden ontdekken.

Wat is er te doen tijdens Caravana?

In het WTC in Leeuwarden is er van alles te doen. Volg een workshop over hoe je snel en gemakkelijk een vouwwagen kunt opzetten, krijg tips over het beladen van je caravan en maak een testrit in een Bürstner Camper. Bij Caravana word je overal in voorzien, zodat je na deze dag helemaal klaar bent voor het kampeerseizoen.

Naast dat er goed voor je wordt gezorgd, staat Caravana ook bekend om zijn innovaties. Elk jaar komen ze met een nieuw onderdeel. Dit jaar is er in samenwerking met verschillende campings een belevingsplein van de Waard Tenten.  Zoals de naam misschien al zegt, is dit een plein dat volledig in het teken staat van kamperen met de tent. Ook kan je hier een fietsparcours afleggen en worden er testritten georganiseerd. Alles voor de ultieme kampeer belevenis.

Heb je na een dagje uit bij Caravana spontaan zin om een nieuwe camper te kopen? Vergeet dan niet om de camper goed te verzekeren.
Voor de caravan en de vouwwagen raden wij de Caravanverzekering aan.

Bereken via onze website gemakkelijk een premie of vraag een offerte aan.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.