Caravana

De Caravana weer naar Leeuwarden!

Van 24 t/m 28 januari 2024 was er in de WTC Expo Leeuwarden een nieuwe editie van de Caravana. Dé aftrap van het kampeerseizoen. Tijdens dit gezellig gezinsuitje kom je helemaal in de vakantiestemming en doe je inspiratie op voor trendy vakanties en de nieuwste technieken. Caravana is een leuk dagje uit voor het hele gezin, waar je alles vindt voor een topvakantie voor elk budget.

Caravana pakt zoals elk jaar weer uit met de laatste caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit geheel Europa en de nieuwste primeurs en trends. Tijdens een van deze dagen kun je alle mogelijkheden ontdekken die het beste bij jou of je gezin past. Dit jaar is er uiteraard aandacht voor de nieuwste campers en ook de elektrische camper doet zijn intrede. Ook kun je fietsen testen op een heus fietsparcours.

Wat is er te doen tijdens Caravana?

In het WTC in Leeuwarden is er van alles te doen. Volg een workshop over hoe je snel en gemakkelijk een vouwwagen of tent kunt opzetten, krijg tips over het juist beladen van je caravan en maak kennis met duurzame materialen voor lichte tenten, de nieuwste caravans en de mooiste campers. Bij Caravana kun je vragen stellen aan specialisten zoals de ANWB, je wordt daardoor goed geïnformeerd, zodat je na bezoek aan dit evenement helemaal klaar bent voor het kampeerseizoen.

Naast dat er goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd, staat Caravana ook bekend om zijn innovaties. Elk jaar komen ze met een nieuw programma. Op de website van de Caravana staat elk jaar het actuele programma. Alles voor de ultieme kampeer belevenis.

kampeerbeurs 2024

Verzekeringen

Ben je van plan om een nieuwe caravan te kopen?  Caravanverzekering  of ga je toch voor die mooie vouwwagen? Denk eraan de verzekering hiervoor op tijd te regelen.

Of heb je een mooie camper gezien, bereken dan alvast de premie of vraag een offerte aan.

Gerelateerd: Caravan en Camperstalling

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *