Caravana

De Caravana is weer in Leeuwarden

Van 25 t/m 29 januari 2023 is er in de WTC Expo Leeuwarden een nieuwe editie van de Caravana. Dé aftrap van het kampeerseizoen. Tijdens dit gezellig gezinsuitje kom je helemaal in de vakantiestemming en doe je inspiratie op voor trendy vakanties en de nieuwste technieken. Caravana is een leuk dagje uit voor het hele gezin, waar je alles vindt voor een topvakantie voor elk budget.

Caravana pakt zoals elk jaar weer uit met de laatste caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit geheel Europa en de nieuwste primeurs en trends. Tijdens een van deze dagen kun je alle mogelijkheden ontdekken die het beste bij jou of je gezin past. Dit jaar is er uiteraard aandacht voor de nieuwste campers en ook de elektrische camper doet zijn intrede.

Wat is er te doen tijdens Caravana?

In het WTC in Leeuwarden is er van alles te doen. Volg een workshop over hoe je snel en gemakkelijk een vouwwagen kunt opzetten, krijg tips over het juist beladen van je caravan en maak kennis met duurzame materialen voor lichte tenten, de nieuwste caravans en de mooiste campers. Bij Caravana kun je vragen stellen aan specialisten, je wordt daardoor goed geïnformeerd, zodat je na bezoek aan dit evenement helemaal klaar bent voor het kampeerseizoen.

Naast dat er goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd, staat Caravana ook bekend om zijn innovaties. Elk jaar komen ze met een nieuw programma. Op de website van de Caravana kun je het progamma lezen van elke dag. Alles voor de ultieme kampeer belevenis.

Verzekeringen

Ga je een nieuwe caravan kopen?  Caravanverzekering  of ga je toch voor die mooie vouwwagen? Denk eraan de verzekering hiervoor op tijd te regelen.

Bereken de premie voor je camper camperverzekering of vraag een offerte aan.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *