Premie

Premie berekenen Camperverzekering

De meeste mensen vinden de prijs van een verzekering erg belangrijk. Je wilt immers niet teveel betalen. Wij hebben daarom de beste camperverzekering gevonden tegen een scherpe premie. Wij vinden het namelijk wel erg belangrijk dat de kwaliteit hoog is van de dienst die wij aanbieden.

Je kunt heel gemakkelijk met een paar muisklikken de premie voor de camperverzekering berekenen. Zoek daarna de dekking die je wilt hebben en de eventuele uitbreidingen. Je betaalt alleen voor de dekkingen die jij kiest. Je kunt via de premieberekening ook direct de polis afsluiten. Natuurlijk staan wij voor je klaar, heb je vragen of lukt het niet met de online premieberekening, bel dan even met ons kantoor. wil je de camper telefonisch bij ons aanmelden dan kan dat ook!

Het eigen risico is standaard € 150,- bij (beperkt) casco schade. Je kunt vrijwillig een extra eigen risico kiezen waardoor de premie lager wordt. Bij ruitschade is in sommige gevallen het eigen risico maar € 75,-. of zelfs helemaal niets. Bij inboedel- en luifelschade is het eigen risico € 25,-. Voor specifieke gevallen raadpleeg onze voorwaarden camperverzekering

Heb je vragen over de camperverzekering? neem dan contact op met ons kantoor!