Camperverzekering vergelijken

Welke camperverzekering is het beste?

Als onafhankelijk assurantiekantoor ben je bij ons aan het goede adres als je de camperverzekering wilt vergelijken.

De verzekeraar Europeesche is begin 2019 opgegaan in ASR. Vanaf 1 januari 2019 is het niet meer mogelijk om de camperverzekering Europeesche aan te vragen. ASR Camperverzekering is het voordeligste als je weinig schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ook heeft ASR de no-blame no-claim regeling. Wil je meer weten over deze Camperverzekering, lees dan hier verder.

Unigarant een goed alternatief voor Europeesche?

We vergelijken dagelijks camperverzekeringen. Op dit moment is de Unigarant camperverzekering vaak het voordeligste. Als je een offerte bij ons indient dan kijken we waar jouw camper het beste verzekerd kan worden. Meestal is dit Unigarant Niet alleen de premie is belangrijk ook de (aanvullende) dekking.

Wat is dan zo goed bij Unigarant?

De CamperVerzekering.nl heeft goede, unieke afspraken gemaakt met Unigarant. Zo telt je no-claim korting van je autoverzekering mee met de camperverzekering. Zo heb je vaak meteen al 80% no-claim korting. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. Gratis hulpverlening (van de ANWB) en een lage premie vinden daarnaast super belangrijk. Ons advies is dan ook de camperverzekering van Unigarant.

Premie Unigarant

Camperverzekering vergelijken Unigarant versus andere aanbieders:

Bonusplan  (vaak meteen 80% no-claim korting)
Tot 5 jaar lang nieuwwaarde regeling
Goede pechhulpservice (ANWB)
 
We hopen je met bovenstaande informatie te helpen, zodat je een goede overweging kun maken welke camperverzekering het beste is voor jou. Met deze informatie kun je goed de camperverzekering vergelijken op voorwaarden en premie. Heb je nog vragen of wil je telefonisch een adviseur spreken dan horen we graag van je. Ons Camper team zit voor je klaar.
de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken