Camperverzekering vergelijken

Wat is de beste camperverzekering?

Je kunt de camper bij verschillende verzekeraars verzekeren. Hoe kun je als eigenaar van een camper het beste je camperverzekering vergelijken?

Je kunt ons om een offerte camperverzekering vragen of je kunt ook zelf de camperverzekering vergelijken. Hieronder vertellen we je over onze ervaring met de verschillende aanbieders van camperverzekeringen.

Europeesche / ASR

Tot een paar jaren geleden verzekerden we bijna alle aangemelde campers bij de Europeesche. Dit was de recreatie verzekeraar bij uitstek. De verzekeringsmaatschappij Europeesche is begin 2019 opgegaan in ASR. ASR Camperverzekering raden wij aan al je weinig schadevrije jaren hebt opgebouwd met een auto of met een camper. de basispremie van ASR is wat lager waardoor je ook met weinig schadevrije jaren enige premievoordeel hebt. Ook heeft ASR de no-blame no-claim regeling. Heb je langer dan 3 jaar je camper bij ASR verzekerd, vraag dan opnieuw een offerte aan of doe een berekening op deze website (klik op de rode button, rechtsboven in.) Meer info over de ASR Camperverzekering, lees je hier.

Camper verhuren, welke verzekeraar kies je dan?

Camper verhuren daar wordt soms wat zenuwachtig over gedaan door verzekeringsmaatschappijen. Terwijl er in de regel heel goed op een andermans spullen wordt gepast. Vaak kun je via het verhuurplatform ook de verzekering van je camper regelen. Wil je het zelf regelen, laat je goed informeren, vaak is de premie hoger en ook het eigen risico bij schade. AnsvarIdea heeft mogelijkheden maar lees goed de extra voorwaarden door. Voor zakelijke verhuur hebben we geen mogelijkheden. Meer informatie voor camperverzekering met verhuur lees je hier.

Unigarant een goed alternatief voor Europeesche?

80% van onze camperverzekeringen brengen we nu bij Unigarant onder. Unigarant is een goede verzekeraar met aandacht voor de klant. Daarnaast is de premie laag. We gaan er echter niet klakkenloos van uit dat Unigarant altijd de beste camperverzekering is. We vergelijken dagelijks camperverzekeringen. Ons camper team is steeds de premies en voorwaarden van de camper verzekeraars aan het vergelijken. Mocht er dus een andere partij beter zijn dan schakelen we snel.

Waarom is Unigarant een goede camper verzekeraar?

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft exclusieve afspraken gemaakt met Unigarant. Zo telt je no-claim korting van je autoverzekering mee met de camperverzekering, het zgn. Bonusplan V&J. Zo heb je snel meteen al 80% no-claim korting. Dit kan je meteen veel geld besparen. Wat we naast een goedkope camper premie belangrijk vinden is Pechhulp. Unigarant is de moedermaatschappij van de ANWB. Als je een camperverzekering van Unigarant afsluit dan krijg je standaard Hulpverlening ANWB Europa er bij.

Premie Unigarant

Verzekeringskaart camper Unigarant

 Unigarant heeft nog meer voordelen, zoals de optie dat je 5 jaar lang de nieuwwaarde van de nieuwe camper krijgt uitbetaald. Wil je meer weten over de camperverzekering van Unigant, kijk op deze pagina. We hopen dat je een goede overweging kun maken welke camperverzekering het beste is voor jou. Heb je nog vragen of wil je telefonisch een adviseur spreken dan horen we graag van je. Ons Camper team zit voor je klaar.
de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken