Camperverzekering vergelijken

Wat is de beste camperverzekering?

Je kunt de camper bij verschillende verzekeraars verzekeren. Hoe kun je als bezitter van een camper het beste je camperverzekering vergelijken?

Momenteel zijn we met een tool bezig die meerder maatschappijen vergelijkt. Wil je weten wat voor jou de beste aanbieder is, vraag ons om een offerte camperverzekering.

Je kunt ook zelf de camperverzekering vergelijken. Hieronder vertellen we je over onze ervaring met de verschillende aanbieders van camperverzekeringen.

Europeesche / ASR

Tot een paar jaren geleden verzekerde we bijna alle aangemelde campers bij de Europeesche. Dit was de recreatie verzekeraar bij uitstek. De verzekeringsmaatschappij Europeesche is begin 2019 opgegaan in ASR. ASR Camperverzekering raden wij aan al je weinig schadevrije jaren hebt opgebouwd met een auto of met een camper. de basispremie van ASR is wat lager waardoor je ook met weinig schadevrije jaren enige premievoordeel hebt. Ook heeft ASR de no-blame no-claim regeling. Heb je langer dan 3 jaar je camper bij ASR verzekerd, vraag dan opnieuw een offerte aan of doe een berekening op deze website (klik op de rode button, rechtsboven in.) Meer info over de ASR Camperverzekering, lees je hier.

Camper verhuren, welke verzekeraar kies je dan?

Camper verhuren daar wordt soms wat zenuwachtig over gedaan door verzekeringsmaatschappijen. Terwijl er in de regel heel goed op een andermans spullen wordt gepast. Vaak kun je via het verhuurplatform ook de verzekering van je camper regelen. Wil je het zelf regelen anders regelen dat raden we AnsvarIdea aan, Dit is een verzekeraar met duurzame idealen en deze verzekeringsmaatschappij verzekeren je camper als je deze particulier verhuurt. Voor zakelijke verhuur zijn er geen mogelijkheden. Meer informatie voor deze camperverzekering met verhuur lees je hier.

Unigarant een goed alternatief voor Europeesche?

80% van onze camperverzekeringen brengen we nu bij Unigarant onder. Simpel om het feit dat het een goede verzekeraar is en je een aantal premievoordeeltjes hebt. We vergelijken dagelijks camperverzekeringen. Ons camper team is realtime op de hoogte van de premies en voorwaarden van de camper verzekeraars. Mocht er dus een andere partij beter zijn dan grijpen we meteen in.

Waarom is Unigarant een goede camper verzekeraar?

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft exclusieve afspraken gemaakt met Unigarant. Zo telt je no-claim korting van je autoverzekering mee met de camperverzekering, het zgn Bonusplan V&J. Zo heb je vaak meteen al 80% no-claim korting. Dit kan je meteen veel geld besparen. Wat we naast een goedkope camper premie belangrijk vinden is Pechhulp. Unigarant is de moedermaatschappij van de ANWB. Als je een camperverzekering van Unigarant afsluit dan krijg je standaard Hulpverlening ANWB Europa er gratis bij.

Premie Unigarant

 
Unigarant heeft nog meer voordelen, zoals de optie dat je 5 jaar lang de nieuwwaarde van de nieuwe camper krijgt uitbetaald. Wil je meer weten over de camperverzekering van Unigant, kijk even op deze pagina. We hopen dat je een goede overweging kun maken welke camperverzekering het beste is voor jou. Heb je nog vragen of wil je telefonisch een adviseur spreken dan horen we graag van je. Ons Camper team zit voor je klaar.
de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken