Camperverzekering vergelijken

Welke camperverzekering is het beste?

Als onafhankelijk assurantiekantoor vergelijken we continu camperverzekeringen.

In 2018 was de camperverzekering van de Europeesche een prima camperverzekering. De Europeesche is begin 2019 opgegaan in ASR. De polissen van Europeesche zijn overgezet naar ASR. De polissen die zijn overgezet hebben dezelfde voorwaarden als voorheen. Geef je echter een wijziging door, bijvoorbeeld een andere camper of je wilt een andere dekking, dan zal ASR de polis omzetten naar nieuwe voorwaarden en dan wordt de premie herberekend. Dit betekent in sommige gevallen, een hogere premie en een minder uitgebreide dekking.

Vanaf 1 januari 2019 is het niet meer mogelijk om de camperverzekering Europeesche aan te vragen.

Unigarant een goed alternatief voor Europeesche?

Zoals eerder gezegd, vergelijken we dagelijks camperverzekeringen. Wij vinden dat de camperverzekering van Unigarant momenteel het beste. Zowel in 2019 en 2020 komen we het meeste uit bij Unigarant (voor de meeste verzekeringsklanten). Wij bieden onze klanten graag een goede camperverzekering aan met een uitgebreide dekking.

Wat is dan zo goed bij Unigarant?

De CamperVerzekering.nl heeft goede, unieke afspraken gemaakt met Unigarant. Zo telt je no-claim korting van je autoverzekering mee met de camperverzekering. Zo heb je vaak meteen al 80% no-claim korting. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. Gratis hulpverlening (van de ANWB) en een lage premie vinden daarnaast super belangrijk. Ons advies is dan ook de camperverzekering van Unigarant.

Premie Unigarant

Camperverzekering vergelijken Unigarant versus andere aanbieders:

Bonusplan  (vaak meteen 80% no-claim korting)
Tot 5 jaar lang nieuwwaarde regeling
Goede pechhulpservice (ANWB)
 
We hopen je met bovenstaande informatie te helpen, zodat je een goede overweging kun maken welke camperverzekering het beste is voor jou. Met deze informatie kun je goed de camperverzekering vergelijken op voorwaarden en premie. Heb je nog vragen of wil je telefonisch een adviseur spreken dan horen we graag van je. Ons Camper team zit voor je klaar.
de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken