Camperverzekering vergelijken

Wat is de Beste CamperVerzekering?

Als trotse eigenaar van een camper, sta je voor de belangrijke taak om de juiste camperverzekering te kiezen. Er zijn verschillende verzekeraars die camperverzekeringen aanbieden, maar hoe kun je nu de beste camperverzekering vinden die aansluit bij jouw behoeften? Wij helpen je met het vergelijken en begrijpen van je opties.

Wat levert Camperverzekering vergelijken je op?

Een van de meest effectieve manieren om de juiste camperverzekering te vinden, is door offertes voor je camper aan te vragen. Ons toegewijde team biedt de service om camperverzekeringen van diverse verzekeraars voor jou te vergelijken. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag gaan met het vergelijken van camperverzekeringen. Bij deze vergelijking is het echter van groot belang om niet alleen naar de premies te kijken, maar ook naar de verschillen in dekking.

Hieronder delen we onze inzichten en ervaringen met enkele bekende aanbieders van camperverzekeringen:

Europeesche / ASR Camperverzekering

Tot enkele jaren geleden was Europeesche een van de meest populaire keuzes voor camperverzekeringen. Deze verzekeraar stond bekend als dé specialist in recreatieverzekeringen. In 2019 is Europeesche opgegaan in ASR. De ASR Camperverzekering is een uitstekende keuze als je nog niet veel schadevrije jaren hebt opgebouwd, bijvoorbeeld met een auto of een camper. De basispremie bij ASR is aantrekkelijk laag, waardoor je zelfs met beperkte schadevrije jaren een voordelige startpremie kunt krijgen. Bovendien biedt ASR de no-blame no-claim regeling.

Tip: Als je al meer dan 3 jaar een camperverzekering bij ASR hebt, is het de moeite waard om meteen een offerte aan te vragen. De kans is groot dat je jouw camper goedkoper kunt verzekeren. Bereken de premie voor je camperverzekering.

Turien / Ansvar Camperverzekering

De camperverzekering Turien / Ansvar is bijzonder geschikt voor campers met een gewicht boven de 3500 kg (max 5000 kg) en voor campers met een hoge cataloguswaarde. De premie is vergelijkbaar met die van ASR. Bij Turien verlies je geen no-claim korting als je schade hebt waarvoor je geen schuld draagt, dankzij de no-blame no-claim regeling.

Unigarant: Een goed alternatief voor Europeesche?

Het merendeel van de camperverzekeringen die bij ons worden aangevraagd, worden bij Unigarant verzekerd. Unigarant is een betrouwbare verzekeraar die bekendstaat om de klantgerichtheid. Bovendien biedt Unigarant aantrekkelijke premies. Toch gaan we er niet automatisch vanuit dat Unigarant altijd de beste keuze is. Ons toegewijde camperverzekeringsteam is dagelijks bezig met het vergelijken van camperverzekeringen en zoekt voortdurend naar de beste premies en voorwaarden van verschillende aanbieders. Als we een andere verzekeraar vinden die betere voordelen biedt, stappen we snel en zonder aarzeling over naar de beste aanbieder.

Waardoor biedt onze camperverzekering extra voordelen?

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft exclusieve afspraken gemaakt met Unigarant. Hierdoor wordt de no-claim korting van je autoverzekering meegenomen in je camperverzekering, bekend als het Bonusplan V&J. Hierdoor kun je direct profiteren van een indrukwekkende 80% no-claim korting, waar je aanzienlijk mee kan besparen. Naast een voordelige premie hechten we ook veel waarde aan hulpverlening. Unigarant is de moedermaatschappij van de ANWB en als je een camperverzekering van Unigarant afsluit dan krijg je standaard Hulpverlening ANWB Europa erbij. Een andere voordeel van de camperverzekering Unigarant is de mogelijkheid om te kiezen voor 5 jaar nieuwwaarde garantie. Dit betekent dat je gedurende 5 jaar de nieuwwaarde vergoed krijgt bij diefstal en total loss schade.

Wil je de premie voor de Unigarant camperverzekering berekenen? Gebruik onze handige tool om direct inzicht te krijgen in de kosten.

Premie Unigarant

Verzekeringskaart camper Unigarant

Camper verhuren, welke verzekeraar kies je dan?

Als je overweegt om je camper te verhuren, zijn er slechts enkele verzekeraars die deze optie goed dekken. Vaak kun je via het verhuurplatform ook de verzekering voor je camper regelen. Als je ervoor kiest om dit zelf te regelen, is het van belang om goed geïnformeerd te zijn, aangezien de premie meestal hoger is en het eigen risico bij schade kan toenemen. Voor zakelijke verhuur hebben we helaas geen mogelijkheden. Meer informatie over het verzekeren van je camper bij verhuur lees je hier.

We hopen dat deze uitgebreide informatie je helpt bij het maken van een weloverwogen keuze voor de beste camperverzekering die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Heb je vragen of wil je liever telefonisch advies van een van onze experts? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons Camper team staat voor je klaar en helpt je graag verder.

de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken