Camperverzekering vergelijken

Welke camperverzekering is het beste? Heeft het zin om camperverzekeringen te vergelijken?

In 2018 was de camperverzekering van de Europeesche een goede camperverzekering. De Europeesche is begin 2019 opgegaan in ASR. Als onafhankelijk assurantiekantoor hebben we in 2019 alle camperverzekeringen vergeleken en de camperverzekering van Unigarant kwam als beste uit de bus.

Vanaf 1 januari 2019 is het niet meer mogelijk om de camperverzekering Europeesche aan te vragen.

De polissen van Europeesche zijn overgezet naar ASR. De polissen die zijn overgezet hebben de zelfde voorwaarden als voorheen. Geef je echter een wijziging door, bijvoorbeeld een andere camper of je wilt een andere dekking, dan zal ASR de nieuwe voorwaarden en de nieuwe premie aanhouden. Dit betekent vaak, een hogere premie en een minder uitgebreide dekking.

Wij willen onze klanten graag een camperverzekering aanbieden die een uitgebreide dekking geeft, zoals gratis hulpverlening (van de ANWB) en een lage premie. Wij adviseren daarom de camperverzekering van Unigarant aan.

De CamperVerzekering.nl heeft goede, unieke afspraken gemaakt met Unigarant. Zo telt je no-claim korting van je autoverzekering mee met de camperverzekering. Zo heb je vaak meteen al 80% no-claim korting. Dat is zeker prettig en scheelt behoorlijk in de prijs.

Camperverzekering vergelijken Unigarant versus andere aanbieders:

AutoCamperBonusplan  (vaak meteen 80% no-claim korting)
Tot 5 jaar lang nieuwwaarderegeling
Goede pechhulpservice (ANWB)
premie camperverzekering
 
Met bovenstaande informatie kun je wellicht goed je camperverzekering vergelijken op voorwaarden en premie. Heb je echter nog vragen of wil je telefonisch een offerte opvragen, bel of mail ons. Ons Camper team zit voor je klaar.
de Camperverzekering Camperverzekering vergelijken