Camperverzekering schadeherstel

Schade Camper? Dit wil u snel opgelost hebben.

Wij raden aan om de camper te laten repareren bij Omnia Schadeservice, dit heeft een aantal voordelen. Omnia is gespecialiseerd in het repareren van campers en caravans.

Door een unieke samenwerking met Omnia schadeservice krijgt u bijvoorbeeld korting op het eigen risico. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor u om bij schade gebruik te maken van de schadeservice van Omnia.

Wat is Omnia CCS?

Omnia Camper en Caravan Schadeservice is een samenwerkingsverband van dertig professionele schadeherstelbedrijven die over het hele land zijn verspreid. Deze schadeherstelbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het herstel van camper en caravan schades. Omnia schadeherstel garandeert een hoge kwaliteit van de reparatie. Klanten krijgen standaard een korting op het eigen risico.

U mag natuurlijk altijd u eigen schadehersteller uitzoeken, via de Omnia Schadeservice heeft u echter een aantal voordelen.

Voordelen van Omnia Schadeservice:

  • Vermindering van € 75,- op het eigen risico
  • Haal & Breng-service van de camper
  • Vakkundig en snel herstel
  • Veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoud
  • Landelijke dekking, altijd een Omnia Schadeservice hersteller in uw regio.

Via deze link ziet u een overzicht van de schadeherstelbedrijven bij u in de buurt.

U kunt de schade aan uw camper gemakkelijk digitaal aanmelden bij Omnia. vergeet niet de schade bij ons te melden, wij kunnen u van dienst zijn met de schade afwikkeling.

de Camperverzekering Camperverzekering schadeherstel