Camperverzekering schadeherstel

Schade Camper? Dit wil je snel en goed oplossen

We begrijpen maar al te goed dat schade aan je camper al vervelend genoeg is. Het kost je niet alleen tijd, maar vaak ook nog een eigen bijdrage. Maak daarom gebruik van Directe Schadeafhandeling Camper.

Voor het repareren van de schade willen we je nog een handige tip geven: Laat de reparatie van je camper uitvoeren door Omnia Schadeservice. Hier zijn een aantal voordelen aan verbonden die we graag met je delen.

Omnia schadeherstel is namelijk gespecialiseerd in het repareren van campers en caravans. Dit betekent dat ze precies weten hoe ze jouw geliefde camper weer in topconditie kunnen krijgen. Ze hebben de expertise en ervaring om elke vorm van schade vakkundig te herstellen. Door te kiezen voor schadeherstel via Omnia profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste kun je rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van het herstelwerk. Ze hebben oog voor detail en streven naar perfectie, zodat je camper er weer als nieuw uitziet.

Daarnaast biedt Omnia CCS een uitstekende service. Ze begrijpen dat je graag zo snel mogelijk weer op pad wilt met je camper. Daarom zorgen ze voor een efficiënte en snelle afhandeling van de reparatie, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten. Bovendien werkt Omnia samen met camperverzekeraars waardoor schadeafhandeling soepel en probleemloos verloopt. Ze nemen je graag het administratieve gedoe uit handen.

Kortom, kies voor gemak, kwaliteit en een vlotte afhandeling en laat je camper repareren door Omnia Schadeservice. Zo kun je snel weer zorgeloos de weg op met je geliefde camper.

Wat is Omnia CCS?

Omnia Camper en Caravan Schadeservice is een samenwerkingsverband van dertig professionele schadeherstelbedrijven die over het hele land zijn verspreid. Deze schadeherstelbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het herstel van camper en caravan schades. Omnia schadeherstel garandeert een hoge kwaliteit van de reparatie. Klanten krijgen standaard een korting op het eigen risico.

Je bent natuurlijk vrij om je eigen schadehersteller in te schakelen maar dan mis je wellicht onderstaande voordelen;

Voordelen van Omnia Schadeservice:

  • Vermindering van € 75,- op het eigen risico
  • Haal- & Brengservice van de camper
  • Vakkundig en snel herstel
  • Veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoud
  • Landelijke dekking, vaak een Omnia Schadeservice hersteller in de regio.

Een overzicht van de schadeherstelbedrijven bij jou in de buurt.

Je kunt schade aan de camper digitaal aanmelden bij Omnia. Vergeet niet om de schade bij ons te melden, wij kunnen je helpen met de schade afwikkeling.

de Camperverzekering Camperverzekering schadeherstel