Oldtimer Camperverzekering

Een camper gaat vaak jarenlang mee. Je oldtimer camper wil je goed verzekerd hebben. Wij hebben voor een klassieke camper de ideale oldtimer camperverzekering.

Premie Camper

Voordelen oldtimer camperverzekering

 – Lage premie

Een lage premie door de camperverzekering Bonusplan. Dit werkt als volgt: Heb je eerder schadevrije jaren opgebouwd met een auto of een camper? Gebruik de schadevrije jaren voor de camperverzekering, de korting loopt snel op tot maar liefst 80%.  Heb je voor het eerst een camperverzekering dan is het bij ons mogelijk om extra korting te krijgen. Mail je polis van de autoverzekering naar ons toe. Je krijgt dan maximaal 8 extra treden, dit kan meteen oplopen dan de maximale korting van 80%. De extra treden zijn nooit hoger dan de opgebouwde schadevrije jaren.

– Aankoopgarantie

Heb je de camper tweedehands gekocht? Bij het afsluiten van de oldtimer camperverzekering kun je de aankoopwaarde opgeven. Deze aankoopwaarde is gegarandeerd voor de eerste 3 jaar dat je de oldtimer camperverzekering bij ons hebt afgesloten. Bij total verlies of diefstal zal de aankoopwaarde inclusief accessoires aan jou worden uitbetaald. Dit is alleen van toepassing bij de dekking Beperkt casco en volledig casco. Je kunt kiezen om de camper tegen taxatiewaarde te verzekeren.

– Gratis hulpverlening

Voor alle dekkingen geldt, dus ook WA dekking, dat je 24 uur per dag recht hebt op hulpverlening in Nederland en Europa. Dit is ook van toepassing op jouw oldtimer camper. Dit vinden wij wel zo eerlijk. Ook als je wat een oudere camper bezit, wordt er goed voor je camper gezorgd.

– Veel uitbreidingsmogelijkheden

-Inventarisverzekering

Met deze aanvullende verzekering verzeker je de spullen in je camper tegen dezelfde risico’s als de camper zelf. bijvoorbeeld schade of diefstal. Ook zonnecollectoren, fietsen en camper onderdelen vallen onder de inboedeldekking. Je betaalt slechts €25,- eigen risico per gebeurtenis.

– Luifelverzekering

Stel dat je vergeet de luifel in te trekken tijdens een flinke storm. Dan bestaat de kans dat de luifel beschadigd raakt. Met deze uitbreiding verzeker je de luifel tegen dezelfde risico’s als de camper. Je betaalt slechts €25,- eigen risico per keer. Deze uitbreiding is alleen te verzekeren als de camper beperkt of volledig casco is verzekerd.

– Schade verzekerden inzittenden

Verkeersongelukken komen helaas vrij vaak voor. Als je een ongeval krijgt met de camper, hopen wij dat jij en de passagiers met de schrik vrijkomen. Mocht iemand toch iets overkomen, dan ben je daar met deze inzittendenverzekering voor verzekerd. Als je een ongeluk krijgt, vergoedt de maatschappij de schade aan personen (bijv. letsel) en persoonlijke spullen.

– Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridisch advies en complete rechtsbijstand, dus niet alleen voor conflicten in het verkeer over schuldvraag schade. U bent ook verzekerd voor onenigheid met een garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie of onderhoud. De kosten voor een juridisch adviseur of advocaat worden dan vergoed.

Premie Camper

de Camperverzekering Oldtimer Camperverzekering