Camperverzekering met korting

Eindelijk heb je die mooie camper gekocht die je al tijden op het oog had. De verzekering nog even regelen en dan kan het genieten beginnen. Je vraagt wat offertes op of je maakt online een premieberekening. Maar.. de premie is toch iets hoger dan je had gedacht. Je rijdt al jaren schadevrij in je auto en dan blijkt dat je bij het aanvragen van een nieuwe verzekering voor je camper weer helemaal overnieuw moet beginnen.

Kan dat niet anders?

Dat is wat wij dachten toe we in gesprek gingen met onze verzekeraar.

Er bestaat wel iets en dat heet het bonusplan. Meer informatie over het bonusplan kun je hier lezen.

Wij gaan nog een stapje verder dan het bonusplan: Wij willen een camperverzekering met korting. Normaal begin je bij de start van de camperverzekering met 0 schadevrije jaren, dit komt in de meeste gevallen op begintrede 5, (35% no-claim korting). Bij ons kun je meteen beginnen met 80%.

Starten met 80% korting?

Als je schadevrije jaren heb opgebouwd met een autoverzekering mag je deze schadevrije jaren dubbel gebruiken. Je houdt de schadevrije jaren in gebruik op de autopolis en je mag de schadevrije jaren óók gebruiken voor extra treden op de camperverzekering.

Camperverzekering met korting, hoe werkt het?

Vraag de Camperverzekering aan, vul bij de vraag “schadevrije jaren” , de schadevrije jaren in van jouw autoverzekering. Mail daarna de polis van de auto naar ons toe. Deze autopolis gebruiken we alleen voor de extra korting. Je bent niet verplicht om de auto bij ons te verzekeren. Wil je een offerte voor de auto? Vraag ons een vrijblijvende premie opgave te doen en als je ook met de auto voordeliger uit bent is dat dubbel voordeel.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

de Camperverzekering Camperverzekering met korting