Camperverzekering met korting

Vaak hoge premie camperverzekering

De hoge premie komt vaak door de lage no-claim korting die wordt toegekend door verzekeraars. We geven je hieronder tips hoe je gebruik kan maken van een korting op je premie.

Waarom een camperverzekering

Een camperverzekering is een essentiële verzekering voor je camper en is voordeliger dan een auto of een bestelautoverzekering. Of je nu op reis gaat voor een korte vakantie of langere tijd, een goede camperverzekering biedt de juiste bescherming voor jouw camper, evenals voor anderen op de weg. Het is belangrijk om camperverzekeringen te vergelijken voordat je een verzekering afsluit. Om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent tijdens je volgende camperavontuur, is het belangrijk om een camperverzekering af te sluiten bij een betrouwbare verzekeraar. Door te zoeken naar de juiste dekking en de juiste prijs, kun je gerust op reis gaan, wetende dat jij en je bezittingen goed beschermd zijn.

Hoe bespaar je kosten?

Premie besparen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt premie besparen maar wel een goede dekking. Soms wordt er nog snel voor de vakantie een verzekering geregeld. Of men kiest een verzekering zonder te vergelijken en dan blijkt de premie voor de camper toch iets hoger dan gedacht.
 
Meestal ligt het aan de no-claim korting. Je rijdt al jaren schadevrij in je auto en dan blijkt dat je bij het aanvragen van een nieuwe verzekering voor je camper overnieuw moet beginnen met opbouwen van je schadevrije jaren.
 

 

Het unieke Bonusprogramma

Dat je met een camper weer opnieuw moet beginnen met opbouwen van de no-claim korting dat vinden we bij Veenstra & de Jong niet fair. Daarom hebben we het het camper bonusprogramma ontwikkeld. Door het bonusplan kun je premie besparen op je premie omdat je extra no-claim korting krijgt. Zo krijg je een camperverzekering met korting. Normaal begin je bij de start van een camperverzekering met 0 schadevrije jaren, dit komt in de meeste gevallen op begintrede 5, dit betekent +/- 35% no-claim korting.  Als je de camperverzekering via ons kantoor regelt, start je meestal meteen met 80% no-claim korting.

 

Meteen 80% korting?

Als je schadevrije jaren heb opgebouwd met een autoverzekering mag je deze schadevrije jaren dubbel gebruiken. Je houdt de schadevrije jaren in gebruik op de autopolis en je mag de schadevrije jaren óók gebruiken voor extra treden op de camperverzekering.

 

Hoe vraag je de Camperverzekering met korting aan?

In de premieberekening vul je bij de vraag “schadevrije jaren”, de schadevrije jaren in van jouw autoverzekering. Je krijgt de premie te zien van de camperverzekering inclusief korting. Mail daarna de polis van de auto naar ons toe. Deze autopolis gebruiken we alleen voor de extra korting. Je bent niet verplicht om de auto bij ons te verzekeren maar vraag gerust een voordelige offerte voor je autoverzekering bij ons aan, misschien heb je dubbel voordeel.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Camperverzekering met korting