Camperverzekering Europeesche

De camperverzekering Europeesche kun je niet meer afsluiten

Camper verzekeren bij Europeesche

In het verleden hebben we veel campers bij de verzekeraar Europeesche ondergebracht. Je kent de Europeesche nu alleen nog van de reisverzekeringen. Naast campers was de verzekeraar de Europeesche marktleider in recreatieverzekeringen, zoals de oldtimerverzekering, bootverzekering en caravanverzekeringen. Deze verzekeringstak is overgegaan naar ASR.

Wat is er veranderd?

Toen de polissen werden overgevoerd van de Europeesche naar ASR, veranderde er in eerste instantie niet zoveel. De voorwaarden Europeesche werden nog aangehouden. Pas bij een wijziging van de verzekering gingen de voorwaarden camperverzekering ASR gelden.

Hoe doen we dat?

Het camper team van Veenstra & de Jong kijkt elke keer bij een wijziging van een “oude” camperverzekering van Europeesche of ASR wel de beste verzekeraar is. Is dat een andere verzekeraar dan adviseren we om over te stappen naar een andere verzekeraar, zoals Unigarant. Wij zijn onafhankelijk, dat betekent dat we per geval kijken welke verzekeraar het beste scoort met een lage premie en goede voorwaarden. Maar ook zaken als snelle afwikkeling, goed contact en snelle schade service is erg belangrijk. Het is dus altijd goed om camperverzekeringen te vergelijken.

Mocht je nog een camperpolis hebben van de Europeesche, Dit is inmiddels omgezet naar de camperverzekering van ASR. Inmiddels gelden de voorwaarden van ASR.

Verzekeringskaart Camperverzekering ASR

 

de Camperverzekering Camperverzekering Europeesche