Camperverzekering Europeesche

De camperverzekering Europeesche is niet meer langer beschikbaar voor nieuwe aanvragen

Omdat er nog steeds veel mensen zoeken naar informatie over de “Camperverzekering Europeesche”, willen we graag op deze pagina de beschikbare alternatieven presenteren voor degenen die eerder een Europeesche camperverzekering hadden.

Camper verzekeren bij Europeesche

In het verleden hebben we veel campers verzekerd bij de Europeesche, een verzekeraar, die nu voornamelijk bekend staat om zijn reisverzekeringen. Naast campers was de Europeesche ook marktleider in recreatieverzekeringen, zoals de oldtimerverzekering, bootverzekering en caravanverzekering. Deze verzekeringsactiviteiten zijn overgedragen aan ASR.

Wat is er veranderd?

Bij de overdracht van de polissen van de Europeesche naar ASR waren er aanvankelijk weinig veranderingen. De voorwaarden van de Europeesche bleven in eerste instantie van kracht. Pas bij een wijziging van de verzekering werden de voorwaarden van de ASR camperverzekering van toepassing.

Hoe gaan we te werk?

Het camperteam van Veenstra & de Jong bekijkt bij elke wijziging van een “oude” camperverzekering van Europeesche welke verzekeraar op dat moment de beste keuze is. De logische keus is daarbij ASR. Als een andere verzekeraar gunstiger is, adviseren we om over te stappen naar die verzekeraar, bijvoorbeeld Unigarant of Turien. We zijn volledig onafhankelijk, wat betekent dat we per situatie de verzekeraar selecteren die de laagste premie combineert met goede voorwaarden. Andere factoren, zoals snelle afhandeling, goede communicatie en een vlotte schadeservice, spelen ook een belangrijke rol. Het is dus altijd verstandig om verschillende camperverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Als je nog steeds een camperpolis heeft van de Europeesche, dan is deze inmiddels omgezet naar een camperverzekering van ASR. De voorwaarden van ASR zijn nu van toepassing op jouw verzekering.

Voor meer details over de Camperverzekering ASR, verwijzen we je graag naar de Verzekeringskaart Camperverzekering ASR

 

de Camperverzekering Camperverzekering Europeesche