Camperverzekering Europeesche

Let op:

Onderstaande informatie is voor de klanten die nog een camperverzekering hebben lopen bij de Europeesche. Vanaf 2019 is het niet meer mogelijk om een nieuwe verzekering af te sluiten bij de Europeesche.

Camperverzekering Europeesche is niet meer…

We bekennen eerlijk, we schrokken toen we hoorden dat de Europeesche zou stoppen met verzekeringen zoals camper-, oldtimer- en bootverzekeringen. Wij als tussenpersoon van recreatieve verzekeringen brachten veel verzekeringen onder bij Europeesche en we waren daar ook altijd tevreden over. Achteraf kunnen we zeggen dat de overgang naar ASR goed en geleidelijk is gegaan.

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën kijken elke keer bij een wijziging van een “oude” camperverzekering van Europeesche of ASR in het specifieke geval het beste is of dat we de polis oversluiten naar een andere verzekeraar. Wij zijn onafhankelijk, dat betekent dat we per geval kijken welke verzekeraar het beste scoort met een lage premie en goede voorwaarden. Maar ook zaken als snelle afwikkeling, goed contact en snelle schade service vinden wij erg belangrijk.

Hoe doen we dat?

Met een camper ben je vrij. Vrij om de wereld te verkennen. Het is een heerlijke manier van vakantie vieren, maar campers blijven dure voertuigen. En elke camper is anders. Nieuwe campers, 2e hands campers en zelfs zelfgebouwde campers. Elke situatie en elke klant is anders. Maatwerk vinden wij prachtig om te doen en dat merk je als je ons belt.

Mocht je nog een camperpolis hebben van de Europeesche, hieronder kun je nog de oude voorwaarden en dekking vinden.

Kenmerken camperverzekering Europeesche:

– De schadevrije jaren van je auto tellen mee
– Pechhulp in Nederland én Europa via de Hulplijn van de Europeesche
– 3 jaar aankoopwaardegarantie 2e hands campers/ nieuwwaarde regeling nieuwe campers
– 14 dagen bedenktijd.

Voorwaarden camperverzekering

 

de Camperverzekering Camperverzekering Europeesche