Camperverzekering Friesland

Wolkom by de Camper Fersekering Fryslân, wy binne bliid jo te helpen

Welkom bij de CamperVerzekering Friesland, wij helpen u graag

Ons team zit klaar om vrijblijvend advies te geven, je kunt telefonisch een premie opvragen of we helpen je graag met vragen. Wij zijn gevestigd in Heerenveen, Wil je dus Fries spreken?  Graag, dat vinden wij leuk! Bereken hieronder de premie voor de camper of bel ons voor een offerte.

Premie Camper

Voordelen CamperVerzekering Friesland?

  1. Heb je schadevrije jaren op je autoverzekering dan krijg je deze ook op je camperverzekering, dit betekent meteen tot 80% no-claim korting
  2. Recht op hulpverlening 24/7 hulp door ANWB Alarmcentrale Je wordt altijd geholpen in een noodgeval, dat is relaxed op vakantie gaan
  3. Kies zelf je dekking, betaal dus niet voor onnodige dekkingen

Naast de standaard WA dekking bieden wij ook Beperkt Casco en Volledig Casco, maar daarnaast kun je jouw camper verzekering helemaal compleet maken met aanvullende dekkingen.

4. Je spullen meeverzekeren

Je hebt vaak meer spullen mee op vakantie dan je denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld je televisie, beddengoed en kookspullen verzekerd.

5. Nieuwe camper verzekeren

Je nieuwe camper kunt je meerdere jaren voor de aankoopwaarde verzekeren, kijk voor meer informatie op aankoop garantie

6. Tweedehands camper verzekeren

Je tweedehands camper verzekeren is voordelig. Maak gebruik van de aanschafwaardedekking. Deze kun je afsluiten voor 3 of 5 jaar, vraag deze extra garantie aan bij aanschaf van de camper.

de Camperverzekering Camperverzekering Friesland