Camper verzekeren

Je Camper met Plezier Verzekeren

Met de camper op stap betekent vrijheid en genieten van de vakantie en vrije tijd. Een camperverzekering is daarbij een belangrijk onderdeel. Of je nu onderweg bent of even stilstaat, wij begrijpen dat jij je camper wil verzekeren zonder gedoe. Met een goede camperverzekering kun je met vertrouwen genieten, wetende dat eventuele schade snel en vakkundig wordt afgehandeld. Geen tijd verspillen aan oponthoud, maar direct weer op weg naar met je camper.

Dat kan met een goede camperverzekering inclusief ANWB hulpverlening

Je camper verzekeren is een eenvoudig proces op onze website. Ons team bestaat uit deskundige adviseurs op het gebied van camperverzekeringen, en je mag rekenen op uitstekende service en advies. Bij het aanvragen van de camperverzekering heb je volledige vrijheid om zelf de gewenste dekking te kiezen. Op die manier betaal je alleen voor de dekkingen die voor jou belangrijk zijn en vermijd je onnodige kosten. We streven ernaar om je een verzekering voor je camper aan te bieden die perfect aansluit op jouw behoeften.

1. Unigarant camperverzekering

Als onafhankelijk assurantiekantoor streven wij ernaar om onze klanten de beste verzekeringsoplossingen te bieden. We hebben de vrijheid om de verzekeraar te selecteren die het beste aansluit bij de behoeften en wensen van onze klanten. Op dit moment merken we dat veel camperverzekeringen uitkomen bij Unigarant. En dat is niet zonder reden! We zijn onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren over de voordelen en mogelijkheden die Unigarant biedt voor het verzekeren van campers.

De verzekeraar Unigarant, heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van recreatie- en reisverzekeringen. Deze verzekeraar heeft een goede beoordeling van bestaande klanten op service en schade afhandeling. Door het online afsluiten van deze camperverzekering blijven de kosten laag, wat weer als gevolg heeft dat de premie voordelig is. Schade wordt snel opgelost zodat je tijdens de vakantie samen met je gezin met een gerust hart de vakantie en/of reis kan voortzetten. Alles wordt geregeld, je hebt namelijk recht op gratis ANWB hulpverlening in Nederland en Europa. Wij vinden dit een belangrijke aanvulling op de camperverzekering. Dit is ook een reden dat we veel klanten deze camperverzekering van Unigarant adviseren.

Premie camper

2. ASR camperverzekering

Naast Unigarant bieden we ook camperverzekeringen bij ASR. Onze langdurige samenwerking met ASR stelt ons in staat om hen als een betrouwbare camperverzekeraar aan te bevelen. Ze staan bekend om hun snelle afhandeling van schadeclaims en efficiënte verwerking van polissen.

ASR is vooral voordelig met een camperverzekering als je:

  • Geen schadevrije jaren hebt; Of
  • Als je schadevrije jaren in de camperpolis wilt opnemen.

Unigarant biedt het ‘bonus-plan‘, waarmee je schadevrije jaren van je autoverzekering kunt overdragen naar je camperverzekering. ASR heeft deze optie niet. Als je recentelijk een verzekering hebt beëindigd en schadevrije jaren beschikbaar hebt, kun je deze voordelig inzetten voor je camperverzekering bij ASR. In dit geval is ASR vaak de gunstigere keuze in vergelijking met Unigarant. Houd er wel rekening mee dat de schadevrije jaren beschikbaar moeten zijn in Roy Data. Als ze momenteel in gebruik zijn voor je autoverzekering, is Unigarant wellicht de betere optie voor je camperverzekering.

ASR verzekert alleen originele campers, geen zelfbouwcampers. Daarnaast mag de camper niet ouder zijn dan 25 jaar en mag de camper niet meer wegen dan 5.000 kg.

Bij ASR heb je ook de mogelijkheid om aanvullend pechhulp mee te verzekeren, iets wat veel campereigenaren een fijn idee vinden. Ook kun je kiezen voor een inzittendenverzekering of rechtsbijstandverzekering.

Bij ASR heb je keuze uit verschillende dekkingen, zoals een WA, WA + beperkt casco of WA + volledig casco dekking. Daarnaast heb je keuze uit verschillende eigen risico’s, oplopend van €0 tot €500.

Benieuwd naar wat jouw camper kost met een ASR camperverzekering? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwe, gebruikte en zelfbouw camper verzekeren?

Wij hebben voor nieuwe campers, tweedehands campers en zelfbouw camper goedkope camperverzekeringen. Heb je een nieuwe camper dan is de aankoopwaarde garantie een goede toevoeging op je camperverzekering. Deze 3 of 5 jarige garantie kun je alleen kiezen bij allrisk dekking. Tip: regel ook je reisverzekering.

Wie werken er bij de Camperverzekering?

De camperverzekering.nl is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Met plezier zijn wij jouw bemiddelaar voor camperverzekeringen van Unigarant, ASR en Turien. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor aanvragen, wijzigingen, vragen en eventueel klachten. Als je een vraag hebt, kun je kijken op veelgestelde vragen. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor het afsluiten van een camperverzekering op een rij gezet en staat je vraag er niet tussen, dan kun je ons natuurlijk even bellen of je stuurt ons een e-mailtje, we helpen je graag.

de Camperverzekering Camper verzekeren