Camper verzekeren

Camper verzekeren, wat is belangrijk?

Met de camper op stap betekent vrijheid en genieten van de vakantie en vrije tijd. Een camperverzekering is daarbij een belangrijk onderdeel. Of je nu onderweg bent of even stilstaat, wij begrijpen dat snel en efficiënt handelen essentieel is. Met een camperverzekering kun je met vertrouwen genieten, wetende dat eventuele schade snel en vakkundig wordt afgehandeld. Geen tijd verspillen aan oponthoud, maar direct weer op weg naar nieuwe avonturen met je camper.

Dat kan met een goede camperverzekering inclusief ANWB hulpverlening

Je camper verzekeren is een eenvoudig proces op onze website. Ons team bestaat uit deskundige adviseurs op het gebied van camperverzekeringen, en je kunt rekenen op uitstekende service en advies. Bij het aanvragen van de camperverzekering heb je volledige vrijheid om zelf de gewenste dekking te kiezen. Op die manier betaal je alleen voor de dekkingen die voor jou belangrijk zijn en vermijd je onnodige kosten. We streven ernaar om je een gepersonaliseerde en flexibele verzekering te bieden die perfect aansluit op jouw behoeften.

Uitgelicht: Unigarant camperverzekering

Als onafhankelijk assurantiekantoor streven wij ernaar om onze klanten de beste verzekeringsoplossingen te bieden. We hebben de vrijheid om de verzekeraar te selecteren die het beste aansluit bij de behoeften en wensen van onze klanten. Op dit moment merken we dat veel camperverzekeringen uitkomen bij Unigarant. En dat is niet zonder reden! We zijn onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren over de voordelen en mogelijkheden die Unigarant biedt voor het verzekeren van campers.

De verzekeraar Unigarant, heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van recreatie- en reisverzekeringen. Deze verzekeraar heeft een goede beoordeling van bestaande klanten op service en schade afhandeling. Door het online afsluiten van deze camperverzekering blijven de kosten laag, wat weer als gevolg heeft dat de premie voordelig is. Schade wordt snel opgelost zodat je tijdens de vakantie samen met je gezin met een gerust hart de vakantie en/of reis kan voortzetten. Alles wordt geregeld, je hebt namelijk recht op gratis ANWB hulpverlening in Nederland en Europa. Wij vinden dit een belangrijke toevoeging van de camperverzekering. Dit is ook een reden dat we veel klanten deze camperverzekering van Unigarant adviseren.

Premie camper

Nieuwe, gebruikte en zelfbouw camper verzekeren?

Wij hebben voor nieuwe campers, tweedehands campers en zelfbouw camper goedkope camperverzekeringen. Heb je een nieuwe camper dan is de aankoopwaarde garantie een goede toevoeging op je camperverzekering. Deze 3 of 5 jarige garantie kun je alleen kiezen bij allrisk dekking. Tip: regel ook je reisverzekering.

Wie werken er bij de Camperverzekering?

De camperverzekering.nl is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Met plezier zijn wij jouw bemiddelaar voor camperverzekeringen van Unigarant, ASR en Turien. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor aanvragen, wijzigingen, vragen en eventueel klachten. Als je een vraag hebt, kun je kijken op veel gestelde vragen. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor het afsluiten van een camperverzekering op een rij gezet en staat je vraag er niet tussen, dan kun je ons natuurlijk even bellen of je stuurt ons een e-mailtje, we helpen je graag.

de Camperverzekering Camper verzekeren