Camper verzekeren

Camper verzekeren? Wat is belangrijk?

Met de camper op stap betekent vrijheid en zorgeloos genieten van uw vakantie. Dit is zo geregeld met de camperverzekering. U mag rekenen op een prima dekking zonder zorgen! Gaat er toch wat mis dan kunt u met een gerust hart uw vakantie en of reis voortzetten. Alles wordt geregeld, u hebt namelijk altijd recht op gratis hulpverlening in Nederland en Europa. Dit is belangrijke voorwaarde bij de camperverzekering. Heeft u een nieuwe of andere camper, dan kunt gebruik maken van de 3 of 5 jaar aanschafwaarderegeling.

Daarnaast kunt u bij het afsluiten van de camperverzekering zelf bepalen wat u wilt verzekeren, u betaalt dus nooit te veel.

Deze camperverzekering wordt ondergebracht bij Unigarant, zij hebben ruime ervaring in het verzekeren van recreatie en reis verzekeringen. Unigarant heeft een hele goede beoordeling op service en schade afhandeling. Doordat u deze verzekering online afsluit kunnen de kosten laag gehouden worden.

De camperverzekering.nl is bemiddelaar van Unigarant. Wij zijn uw aanspreekpunt. U kunt altijd bij ons terecht voor wijzigingen, vragen en eventueel klachten. Kijk ook even bij veelgestelde vragen. Wij hebben de meestvoorkomende vragen voor het afsluiten van een camperverzekering op een rijtje gezet.

Wilt u de premie berekenen voor de camper en/of wilt u de camper bij ons verzekeren?

Bereken nu uw premie

de Camperverzekering Camper verzekeren