Camper verzekeren

Uw camper verzekeren? Waar dient u op te letten?

Met de camper op stap betekent vrijheid en zorgeloos genieten van uw vakantie. Dit is zo geregeld met de camperverzekering. U mag rekenen op een prima dekking zonder zorgen! Gaat er toch wat mis dan kunt u met een gerust hart uw vakantie en of reis voortzetten. Alles wordt geregeld, u hebt namelijk ten allen tijde recht op gratis hulpverlening in Nederland en Europa. Dit is belangrijke voorwaarde bij de camperverzekering. Heeft u een nieuwe camper, dan kunt gebruik maken van de nieuwwaarderegeling. Heeft u de camper tweedehands gekocht? Dan wordt de eerste drie jaren de aankoopwaarde vergoed inclusief alle accessoires.

Daarnaast kunt u bij het afsluiten van de camperverzekering zelf bepalen wat u wilt verzekeren, u betaalt dus nooit te veel.

Deze camperverzekering wordt ondergebracht bij de Europeesche, zij hebben al ruim 90 jaar ervaring in het verzekeren van recreatie en reis verzekeringen. De Europeesche heeft een hele goede beoordeling op service en schade afhandeling. Doordat u deze verzekering online afsluit kunnen de kosten laag gehouden worden.

De camperverzekering.nl is bemiddelaar van de Europeesche. Wij zijn uw aanspreekpunt. U kunt altijd bij ons terecht voor wijzigingen, vragen en eventueel klachten. Kijk ook even bij veelgestelde vragen. Wij hebben de meestvoorkomende vragen voor het afsluiten van een camperverzekering op een rijtje gezet.

Wilt u de premie berekenen voor de camper en/of wilt u de camper bij ons verzekeren?

Bereken nu uw premie