Camper verhuren

Camper verhuren, waar moet je op letten?

Een camper bezitten is kostbaar, daarom kan het interessant zijn om naast je eigen gebruik, de camper ook te verhuren aan particulieren. Je past goed op je mooie camper, alles moet tot in de puntjes goed geregeld zijn. Verhuren van je camper is best veel werk. Je moet onder andere een advertentie plaatsen op een website, betalingen regelen en na afloop de camper controleren op eventuele schades. Daarnaast is het opstellen van een goed huurcontract erg belangrijk.

Camper verhuren, zelf regelen of laten doen?

Wanneer je geen zin of tijd hebt voor deze rompslomp, zijn er verhuurbedrijven die je hiermee kunnen helpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je in te schrijven bij een internet platform zoals Goboony, Camptoo en PaulCamper. Dit is natuurlijk niet gratis. De kosten zitten zo op 20 tot 25% van de huuropbrengst. Een camper verhuurplatform bemiddelt tussen huurder en verhuurder ook in het geval dat er wat mis gaat, zoals een conflict of schade. Het is wel een fijn idee dat je daar niet mee wordt opgezadeld. Een verhuurplatform heeft er belang bij dat zowel huurder als verhuurder tevreden is.

Camper verzekeren bij verhuur

Als je alles goed hebt geregeld moet de camper op de juiste manier verzekerd worden. Hieronder hebben we de belangrijkste punten benoemd. Wil je weten wat een camperverzekering met verhuur kost? Vraag bij ons een offerte op, we gaan meteen voor je aan de slag. Je ontvangt een vrijblijvende offerte in je mailbox.

Offerte Camper met verhuur

Bij ons kun je particuliere verhuur voor je camper meeverzekeren. Er wordt dan een speciale verhuurclausule op je polis geplaatst. De dekking verhuur heeft gevolgen voor je camperverzekering.

Camper verhuur verzekering

  • Het gebruik van de camper is primair voor eigen gebruik, aanvullend mag de camper worden verhuurd.
  • Per huishouden is het mogelijk om één camper inclusief verhuur te verzekeren.
  • Eigen risico van € 1000,- bij schade en diefstal tijdens verhuur.
  • Geen extra no-claim korting mogelijk.
  • Dekking hulpverlening beperkt tot enkel als gevolg van een ongeval.
  • Meningsverschil met huurder is niet gedekt op rechtsbijstandsverzekering
  • Verduistering en vermissing van de camper, inboedel en zonneluifel is niet verzekerd
  • Dekking all risk is niet mogelijk bij campers ouder dan 15 jaar.

aanvullende voorwaarden verhuur

de Camperverzekering Camper verhuren