Burstner Camper

De Bürstner camper is één van de meest bekende camper merken. De Burstner camper is zo gebouwd dat je je écht thuis voelt. Om dit te realiseren, wordt er bij de productie veel aandacht besteed aan interieur en styling.

Bürstner is opgericht in 1924. Het begon allemaal met een timmerfabriek die is opgericht door Jacob Bürstner. Pas in 1958 begon het echte succes van Bürstner, toen de eerste caravan genaamd Delphin werd ontwikkeld. Het succes van Bürstner bleef groeien en medio 1986 werd de eerste camper in de klassieke alkoof vorm op de markt gebracht.

het merk Bürstner

Het aanbod van caravans, campers en stacaravans van het merk Bürstner blijft groeien. Bürstner is gevestigd in Wissembroug (Frankrijk) en Kehl (Duitsland). Met op beide locaties bijna 900 medewerkers behoort Bürstner tot de top van deze branche. Op allebei de locaties worden er jaarlijks 3500 caravans, 4500 campers en 400 stacaravans geproduceerd.

Burstner camper verzekering

Om op je gemak op reis te gaan en je echt thuis te voelen in je camper, is het belangrijk dat de camper goed verzekerd is. Wij bieden een complete camper verzekering aan, die je geheel kan aanpassen aan jouw wensen. Deze camperverzekering is geschikt voor zowel oorspronkelijke campers als zelfgebouwde campers.

Premie Camper

Enkele voordelen van onze camperverzekering:

Via deze website kan je gemakkelijk de premie berekenen. Of meld je camper direct online aan. Vind jij het fijner om een medewerker te spreken over jouw camper? Je kan ons altijd bellen of mailen met vragen. We zitten voor je klaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

de Camperverzekering Burstner Camper