Burstner Camper

De Bürstner camper is naast de Hymer en de Hanomag één van de meest bekende camper merken. De Burstner camper is zo gebouwd dat je je écht thuis voelt. Om dit te realiseren, wordt er bij de productie veel aandacht besteed aan interieur en styling.

Bürstner, een gerenommeerd bedrijf met een rijke geschiedenis, werd opgericht in 1924 door de visionaire Jacob Bürstner. De oorsprong van het bedrijf lag in een bescheiden timmerfabriek, maar het zou snel uitgroeien tot een toonaangevende naam in de recreatie branche.

Het echte keerpunt voor Bürstner vond plaats in 1958, toen ze met trots hun eerste caravan introduceerden, genaamd de “Delphin”. Deze innovatieve caravan markeerde het begin van een tijdperk van succes en groei voor het merk. De Delphin stond bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, wat de basis legde voor het uitstekende reputatie die Bürstner vandaag de dag geniet.

Met voortdurende innovatie en streven naar perfectie, bleef Bürstner de lat hoger leggen in de caravan- en camperindustrie. Een mijlpaal in hun geschiedenis vond plaats in het midden van 1986, toen Bürstner de allereerste camper in de klassieke alkoof-vorm op de markt bracht. Bürstner zette hiermee de standaard en dit bood nieuwe mogelijkheden én comfort aan avonturiers en reizigers over de hele wereld. Sindsdien heeft Bürstner een erfenis van innovatie, duurzaamheid en vakmanschap behouden, waardoor ze een vertrouwd merk zijn geworden voor liefhebbers van recreatievoertuigen.

Het merk Bürstner groeit nog steeds

Het aanbod van caravans, campers en stacaravans van het merk Bürstner blijft groeien. Bürstner is gevestigd in Wissembroug (Frankrijk) en Kehl (Duitsland). Met op beide locaties bijna 900 medewerkers behoort Bürstner tot de top van deze branche. Op allebei de locaties worden er jaarlijks 3500 caravans, 4500 campers en 400 stacaravans geproduceerd.

Een Bürstner camper verzekeren: Wat is belangrijk?

Als trotse eigenaar van een Bürstner camper wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Een camperverzekering is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk om onverwachte kosten te voorkomen. Op deze pagina bespreken we enkele zaken waar je op moet letten bij het verzekeren van een Bürstner camper.

  1. Welke dekking is het beste?

Er zijn verschillende soorten camperverzekeringen beschikbaar. Het is belangrijk om te kiezen voor een verzekering die goed past bij de camper. Enkele opties zijn:

  • WA-verzekering: deze verzekering dekt alleen schade die je aan kan richten aan anderen en hun eigendommen. Schade aan de eigen camper is niet gedekt.
  • WA + beperkt casco: deze verzekering dekt naast de schade aan anderen ook schade aan je eigen camper als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal, storm of ruitbreuk.
  • Allriskverzekering: deze verzekering dekt alle schade, ook als het eigen schuld is.
  1. Eigen risico en schadevergoeding

Bij het kiezen van een camperverzekering is het belangrijk om te kijken wat er uitgekeerd wordt bij schade en wat je zelf moet betalen (het eigen risico). Een hoger eigen risico kan leiden tot een lagere premie. Het is belangrijk om een afweging te maken tussen de kosten en de risico’s die je wilt lopen.

Burstner camper verzekering

Om ontspannen op reis te gaan en je veilig te voelen in je camper, is het essentieel dat je de camper goed verzekert. Onze camperverzekering is zeer uitgebreid en volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Deze verzekering is geschikt voor zowel fabriekscampers als zelfgebouwde campers.

Premie Camper

Voordelen van onze camperverzekering:

Gemak en service gecombineerd

Via deze website kan je gemakkelijk de premie berekenen of meld de camper direct online aan. Stel je het op prijs om een medewerker te spreken over jouw camper? Bel ons of stuur een mail. We zitten voor je klaar!

Lees ook: de tips voor de ultieme campervakantie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Burstner Camper