Burstner Camper

De Bürstner camper is naast de Hymer en de Hanomag één van de meest bekende camper merken. De Burstner camper is zo gebouwd dat je je écht thuis voelt. Om dit te realiseren, wordt er bij de productie veel aandacht besteed aan interieur en styling.

Bürstner is opgericht in 1924. Het begon allemaal met een timmerfabriek die is opgericht door Jacob Bürstner. Pas in 1958 begon het echte succes van Bürstner, toen de eerste caravan genaamd Delphin werd ontwikkeld. Het succes van Bürstner bleef groeien en medio 1986 werd de eerste camper in de klassieke alkoof vorm op de markt gebracht.

Het merk Bürstner groeit nog steeds

Het aanbod van caravans, campers en stacaravans van het merk Bürstner blijft groeien. Bürstner is gevestigd in Wissembroug (Frankrijk) en Kehl (Duitsland). Met op beide locaties bijna 900 medewerkers behoort Bürstner tot de top van deze branche. Op allebei de locaties worden er jaarlijks 3500 caravans, 4500 campers en 400 stacaravans geproduceerd.

Een Bürstner camper verzekeren: Wat is belangrijk?

Als trotse eigenaar van een Bürstner camper wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Een camperverzekering is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk om onverwachte kosten te voorkomen. Op deze pagina bespreken we enkele zaken waar je op moet letten bij het verzekeren van een Bürstner camper.

  1. Welke dekking is het beste?

Er zijn verschillende soorten camperverzekeringen beschikbaar. Het is belangrijk om te kiezen voor een verzekering die goed past bij de camper. Enkele opties zijn:

  • WA-verzekering: deze verzekering dekt alleen schade die je aan kan richten aan anderen en hun eigendommen. Schade aan de eigen camper is niet gedekt.
  • WA + beperkt casco: deze verzekering dekt naast de schade aan anderen ook schade aan je eigen camper als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal, storm of ruitbreuk.
  • Allriskverzekering: deze verzekering dekt alle schade, ook als het eigen schuld is.
  1. Eigen risico en schadevergoeding

Bij het kiezen van een camperverzekering is het belangrijk om te kijken wat er uitgekeerd wordt bij schade en wat je zelf moet betalen (het eigen risico). Een hoger eigen risico kan leiden tot een lagere premie. Het is belangrijk om een afweging te maken tussen de kosten en de risico’s die je wilt lopen.

Burstner camper verzekering

Om op je gemak op reis te gaan en je veilig te voelen in je camper, is het belangrijk dat de camper goed verzekerd is. Deze camperverzekering is compleet, die je geheel kan aanpassen aan jouw wensen. Deze camperverzekering is geschikt voor zowel oorspronkelijke campers als zelfgebouwde campers.

Premie Camper

Enkele voordelen van onze camperverzekering:

Via deze website kan je gemakkelijk de premie berekenen of meld de camper direct online aan. Vind jij het fijner om een medewerker te spreken over jouw camper? Je kan ons altijd bellen of mailen met vragen. We zitten voor je klaar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Burstner Camper