ASR Camperverzekering

Ben je op zoek naar een camperverzekering, maar heb je nog geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd? Dan is de ASR camperverzekering de voordeligste camperverzekering in vergelijking met andere camperverzekeraars. De premie van de ASR camperverzekering is in dit geval bijvoorbeeld voordeliger dan de Unigarant Camperverzekering.

Offerte Camper

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering krijg je no-claim korting op de camperverzekering als je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Heb je schadevrij gereden met een auto of een camper dan kun je deze schadevrije jaren gebruiken voor je camperverzekering zodat je meteen start met een mooie no-claim korting.

No Blame, no Claim

De camperverzekering van ASR heeft nog een ander voordeel. Dat is de no blame, no claim regeling. Heb je schade aan de camper opgelopen die niet jouw schuld is? Dan blijf je gewoon doorgroeien naar een hogere premiekorting. Dat is wel zo eerlijk. Want aan een kras op je camper door een onbekende kun jij niets aan doen. Het is niet fair dat je dan wordt gestraft met een premieverhoging.

Heb je achter de camper ook nog een aanhangwagen, caravan of vouwwagen? Bij de ASR camperverzekering is deze meeverzekerd voor WA dekking zodra die achter je camper hangt. Let wel op dat eventuele schade aan de aanhanger niet is verzekerd. Het is alleen schade aan iemand anders wat gedekt is op deze verzekering. Wil je de aanhanger ook verzekerd hebben, dan is de aanhangerverzekering geschikt.

Bij ASR kan je de camper verzekeren wanneer deze een Nederlands kenteken heeft en niet meer weegt dan 5.000 kg. Ook een zelfbouwcamper kan bij ASR verzekerd worden. Als je deze uitgebreider dan WA wil verzekeren moet er een taxatierapport aangevraagd worden.

Naast de keuze uit een WA, WA beperkt casco of allrisk verzekering kunnen er verschillende extra’s meeverzekerd worden waaronder: pechhulp, inzittenden, rechtsbijstand, inboedel of zonneluifel. Schade aan ingebouwde extra’s zijn bij een beperkt casco of allrisk dekking standaard tot € 1.000 meeverzekerd, maar je kunt er voor kiezen om dit dit bedrag te verhogen.

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte camperverzekering aan. We vergelijken dan meerdere aanbieders, zoals Unigarant, Ansvar en ASR Je krijgt van ons een offerte speciaal voor jouw camper.

de Camperverzekering ASR Camperverzekering