ASR Camperverzekering

Als je op zoek bent naar een camperverzekering en nog weinig of geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, is de ASR camperverzekering de ideale keuze voor jou. Met de ASR camperverzekering geniet je niet alleen van uitstekende dekking, maar profiteer je ook van de meest voordelige premie in vergelijking met andere camperverzekeraars.

Offerte Camper

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering krijg je no-claim korting op de camperverzekering als je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Heb je schadevrij gereden met een auto of een camper dan kun je deze schadevrije jaren gebruiken voor je camperverzekering zodat je meteen start met een mooie no-claim korting.

No Blame, no Claim

Een belangrijk aspect van de ASR camperverzekering is de no blame, no claim regeling. Als je schade aan je camper oploopt die niet jouw schuld is, blijf je gewoon profiteren van een toenemende premiekorting. Dit is eerlijk, want je kunt niets doen aan schade veroorzaakt door anderen, zoals een kras van een onbekende. Je wordt dus niet gestraft met een premieverhoging.

Heb je achter de camper ook nog een aanhangwagen, caravan of vouwwagen? Bij de ASR camperverzekering is deze meeverzekerd voor WA dekking zodra die achter je camper hangt. Houd er wel rekening mee dat eventuele schade aan de aanhanger niet is gedekt; alleen schade aan anderen is verzekerd. Als je de aanhanger zelf wilt verzekeren, raden we een aparte aanhangerverzekering aan.

Wanneer verzekeren bij ASR

Bij ASR kun je je camper verzekeren, zolang deze een Nederlands kenteken heeft en niet meer weegt dan 5.000 kg. Zelfbouwcampers zijn ook welkom. Als je meer dan alleen WA-dekking wilt, kan een taxatierapport nodig zijn. Ook als je al verzekeringen bij ASR hebt ondergebracht kan het lonen om ook de camper bij ASR te verzekeren. Het levert je namelijk korting op en je verzekeringen heb je handig in één overzicht.

Zelf je pakket samenstellen

Naast de keuze uit WA, WA beperkt casco of allrisk verzekering, kun je verschillende extra opties toevoegen, zoals pechhulp, inzittendenverzekering, rechtsbijstand, inboedelverzekering en zonneluifelverzekering. Schade aan ingebouwde extra’s is standaard gedekt tot € 1.000 bij een beperkt casco of allrisk dekking, maar je kunt ervoor kiezen om dit bedrag te verhogen.

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte camperverzekering aan. We vergelijken niet alleen de ASR camperverzekering, maar ook de premies van andere aanbieders zoals Unigarant en Turien. Je krijgt daardoor het beste aanbod die bij jouw camper past.

Tip: vergelijk verzekeringskaarten camper

 

de Camperverzekering ASR Camperverzekering