Aankoopwaarde garantie

 Aanschaf / Aankoopwaarde garantie

Je bent net de trotse bezitter van een prachtige camper. Je hebt een flink bedrag neergeteld. Hoe zit het eigenlijk met afschrijving? Stel dat je na een tijdje schade hebt, vergoedt de maatschappij dan wel de gehele schade?

Unigarant heeft hier een oplossing voor, dit is de Aanschaf of aankoopwaarde garantie. Je hebt de keuze om de camper de eerste drie of zelfs vijf jaar tegen aankoopwaarde te verzekeren. Dat werkt als volgt; op het online aanvraagformulier kies je voor 3 of 5 jaar aankoopgarantie, je vult vervolgens het bedrag in wat je hebt betaald voor de camper.

Als je camper binnen drie of vijf jaar na aankoop wordt gestolen of total loss wordt verklaard door bijvoorbeeld brand, dan krijgt je het volledige aankoopbedrag, inclusief alle accessoires, vergoed. Dit noemen de maatschappij, de aanschaf of aankoopwaarde garantie. Ook na die 3 of 5 jaar heb je daar nog voordeel van. Na de garantieperiode wordt de dagwaarde van de camper aangehouden als verzekerd bedrag. Bij schade wordt er nog een keer 10 % bovenop de dagwaarde maximaal vergoed bij diefstal en totaal verlies.

Naast deze aankoop of aanschafwaarde garantie heb je tevens recht op een vervangende camper, als je eigen camper voor of tijdens de reis niet verder kan rijden. Je moet je toch niet voorstellen dat je de vakantie af moet breken op het moment dat de camper er mee ophoudt? Al met al is dit zeker de moeite waard om de aanschafwaarde garantie mee te verzekeren.

Let op:
Je kunt alleen van de aankoopwaarde garantie gebruik maken als je kiest voor de WA Allrisk (WA + Volledig Casco) verzekering.

de Camperverzekering Aankoopwaarde garantie