Aankoopwaarde garantie

Aankoopwaarde garantie

Ben je net een trotse bezitter van een tweede hands camper? Je kunt de camper de eerste drie jaar tegen aankoopwaarde verzekeren. Als je tweedehands camper binnen drie jaar na aankoop wordt gestolen of total loss wordt verklaard, dan krijgt je het volledige aankoopbedrag, inclusief alle accessoires, terug. Bij het invullen van het aanvraagformulier kun je de aankoopwaarde aangeven. Na drie jaar wordt de waarde van de camper vastgesteld door een expert, dit is de zogenaamde dagwaarde, deze dagwaarde wordt dan vergoed bij diefstal en totaal verlies. Is de camper ouder dan 40 jaar, dan gaat de aankoopwaarde garantie in overleg met de maatschappij.

Nieuwwaarde garantie

Ben je eerste eigenaar van de camper? Dan kun je de camper drie of vijf jaar (extra optie) tegen nieuwwaarde verzekeren. Bij schade of diefstal berekent de maatschappij de vergoeding de eerste drie jaar / eerste vijf jaar op basis van de nieuwwaarde van de camper. Dat is het bedrag dat je kwijt bent voor een nieuwe kampeerauto.

Je kunt alleen van de aankoop- of nieuwwaarde garantie gebruik maken als je kiest voor de WA Allrisk (WA + Volledig Casco) verzekering.