Aanschafwaarde garantie

Aanschafwaardegarantie

Gefeliciteerd met de aanschaf van je schitterende nieuwe camper! Je hebt ongetwijfeld een aanzienlijke investering gedaan. Nu rijst de vraag: hoe bepaal je het optimale verzekeringsbedrag voor je camper, en op welke snelheid vermindert de waarde ervan jaarlijks? Bovendien, als je na verloop van tijd schade oploopt, kan je erop vertrouwen dat de verzekeringsmaatschappij de volledige schade dekt? We helpen je graag bij het vinden van de antwoorden.

Unigarant maakt het verzekeren van je camper eenvoudig en zorgeloos met de optie van aanschafwaardegarantie. Hier heb je de vrijheid om je camper gedurende de eerste drie of vijf jaar te verzekeren tegen de aankoopwaarde. Bij het aanvragen van de camperverzekering selecteer je simpelweg een aankoopgarantie van 3 of 5 jaar en vul je het bedrag in dat je voor de camper hebt betaald.

Maar hoe werkt deze aanschafwaardegarantie precies?

Stel je voor dat je camper binnen drie of vijf jaar na aankoop wordt gestolen of totaal verloren gaat, bijvoorbeeld door brand. Geen zorgen! Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de waarde van alle accessoires. Dit noemen we de aanschafwaardegarantie. Zelfs na het verstrijken van de garantieperiode blijf je van deze voordelen profiteren. Na deze periode wordt de dagwaarde van de camper gebruikt als het verzekerde bedrag. In geval van schade wordt tot maximaal 10% bovenop de dagwaarde vergoed bij diefstal of totaal verlies.

Vervangende camper?

Heb je je camper allrisk verzekerd? Dan heb je niet alleen recht op de aankoopwaardegarantie, maar ook op een vervangende camper als de jouwe tijdens je reis niet verder kan rijden, bijvoorbeeld door een ongeval. Zo voorkom je dat je vakantie voortijdig eindigt. Bovendien biedt de cascodekking aanvullende pechhulp, waardoor je geniet van een complete camperverzekering.

Let op: Om gebruik te maken van de aanschafwaardegarantie, dien je je camper volledig casco te verzekeren. Zo ben je verzekerd van optimale bescherming en zorgeloos camperplezier.

Gerelateerd: Camper Verzekeren

 

de Camperverzekering Aanschafwaarde garantie