Hanomag camper

Hanomag camper

Niks is fijner dan in deze tijd dan zelf controle hebben over waar je naar toe gaat en hoe. Je hebt letterlijk het stuur in eigen handen bij een camper, waardoor je zelf kan bepalen waar je heen gaat en wanneer je weer terug naar huis gaat. Wie wil dat nou niet, vakantie houden, waar én wanneer jij zelf wilt.

Een bekende kampeerauto is de Hanomag camper. Een fraaie rollende vakantiehuis, De Hanomag is een begeerde klassieke camper. De Hanomag staat garant voor een leuke vakantie. Zodra je met de Hanomag een camping oprijdt zullen mensen gaan kijken en reageren. Een kijkje door de ramen laat een volledige keuken zien, met een redelijke woonruimte. Een 2e huis op wielen kun je wel zeggen.

In de vroegere jaren benadrukte de dealer al de lange levensduur van de camper, de oldtimer Hanomag bewijst dit ten volle. Je ziet nog veel Hanomag campers rijden. Wat je vaak hoort is: ‘’Haast hebben wij niet, daar hebben wij geen tijd voor’’. Genieten daar gaat het om en dat begint meteen zodra je van de oprit wegrijdt.

Oldtimer Hanomag camper

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je moeite heb om een oldtimer kampeerwagen te verzekeren is. Bij ons is dit geen probleem! Ben jij in het bezit van een Hanomag kampeerauto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij bieden je een complete camper verzekering aan die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, ook als het een oldtimer of een eigenbouw camper betreft.

Via onze website kun je gemakkelijk de premie berekenen of de verzekering aanvragen. Toch liever een offerte? Vul dan het offerteformulier in op deze website, wij maken graag een passende offerte voor jou.

Ga je helemaal niet op vakantie maar wil je je camper wel verhuren? Wij hebben ook mogelijkheden voor een camperverzekering met particuliere verhuur. Ook hiervoor kun je een offerteformulier op de website invullen, wij zorgen er dan voor dat er een passende offerte jouw kant op komt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering Hanomag camper