de Camper uitermate populair

Campers steeds meer in trek

Sinds de Corona uitbraak worden campers alsmaar populairder. Nu we wat onzeker zijn over vliegvakanties, lijkt de camper een goed alternatief om comfortabel toch op vakantie te kunnen. Zowel nieuwe als tweedehands campers zijn erg populair. Sommige verkopers en verhuurders van campers kunnen de vraag niet aan.

Zelf het stuur in handen

Een van de redenen waarom de camper zo in trek is, is omdat je het gevoel hebt vrij te zijn met een camper. Mondjes maat worden er weer vliegtickets en huisjes in het buitenland geboekt maar het loopt nog niet storm. Met een eigen camper heb je letterlijk het stuur in eigen handen, waardoor je zelf kan bepalen waar je heen gaat en wanneer je weer terug naar huis gaat. Je hebt alles bij de hand en de luxere campers hebben zelf een sanitaire voorziening. De gemiddelde leeftijd van een camper bestuurder lag vorig jaar op 62 jaar. Je kunt je voorstellen dat deze gemiddelde leeftijd rap omlaag gaat.

Eigen land ook steeds meer in trek

Sinds de aankondiging van premier Rutte dat de campings weer open mogen, (inclusief sanitair), is er volop vraag naar campers. Dit zie je ook terug in het aantal boekingen bij campings in eigen land. Er zijn, ondanks dat er grenzen weer open gaan, toch veel onzekerheden. Nog niet alle landen zijn vrij toegankelijk en er zijn zelfs nog landen met een negatief reisadvies. Mensen willen zelf de controle hebben over hun vakantie. We merken dat er meer mensen dan ooit van plan zijn om de vakantie in eigen land te vieren.

Van de mensen die dit jaar met de camper op vakantie willen, wil bijna twee derde naar het buitenland toe wanneer dit veilig kan. Het andere deel geeft aan liever in eigen land te blijven. Momenteel hebben we veel vragen over het verhuren van campers. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn maar laat je goed informeren.

Camper verzekeren

Heb je een camper gekocht? Vergeet dan niet om je camper goed te verzekeren. Wij bieden je een complete camper verzekering aan die je helemaal zelf eigen wens kunt samenstellen. We hebben verzekeringsmogelijkheden voor oorspronkelijke campers en voor zelfgebouwde campers.

Via onze website kun je gemakkelijk de premie berekenen of de verzekering aanvragen. Toch liever een offerte? Vul dan het offerteformulier op de website in, wij maken graag een passende offerte die we je even mailen of doorbellen. Wij hebben eventueel mogelijkheden voor een camperverzekering met particuliere verhuur.

Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën wenst je een prettige en vooral veilige vakantie toe!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de Camperverzekering de Camper uitermate populair